Soft Up Pro+ stigbygel Freejump
Soft Up Pro+ stigbygel Freejump
Soft Up Pro+ stigbygel Freejump
Soft Up Pro+ stigbygel Freejump
Soft Up Pro+ stigbygel Freejump
  • Soft Up Pro+ stigbygel Freejump
  • Soft Up Pro+ stigbygel Freejump

Soft Up Pro+ stigbyglar Freejump

3 390,00 kr

(inkl. moms)

Freejump Soft Up Pro+ stigbygel

Soft Up Pro+ stigbygel från franska Freejump är en ny & förbättrad Freejump Soft Up Pro stigbygel. Freejump Soft Up Pro+ stigbygel finns i många fina färger och är en uppgraderad Soft Up säkerhetsstigbygel. Soft Up Pro+ stigbygeln hör till de säkraste stigbyglarna som finns. Freejump Soft Up Pro+ känns igen på sin coola design och de fina färgerna.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Freejump Soft Up Pro+ stigbygel

Soft Up Pro+ säkerhetsstigbygel från franska Freejump är en europatillverkad högkvalitetsstigbygel och en uppdatering av den gamla Soft Up Pro. Soft Up Pro+ är liksom de andra Freejumpstigbyglarna färgglada och även denna modell av Soft Up Pro är redan en mycket populär säkerhetsstigbygel. Soft Up Pro+ stigbygeln är både en av de säkraste och bekvämaste stigbyglarna på marknaden och Freejump Soft Up+ känns lätt igen på den coola designen och de klara färgerna. Soft Up+ stigbygeln har en mjuk och flexibel utsida av Elastanbehandlad glasfiber, vilket gör att den viker sig vid ett fall och gör det lättare för ryttaren att få ur foten ur Soft Up+ stigbygeln. Soft Up Pro stigbygeln har en bred fotplatta med många grepppunkter (spikar) för ett mycket bra fäste samt god balans i stigbygeln. Soft Up Pro+ verkar även stötupptagande, vilket sparar ryttarens leder samt hästens rygg och ger en mycket hög komfort.

Freejump Soft'Up Pro+ är efterföljaren till Soft Up Pro, som har lovordats och prisats bland många av världens bästa ryttare. Freejump Soft'Up Pro+ är en av få stigbyglar på marknaden som förenar prestanda, komfort, säkerhet & enkelhet. Freejump Soft'Up Pro+ har en patenterad & flexibel yttre skänkel, gjord av Ellostan, som hjälper till att frigöra foten i händelse av ett fall. Stigbygeln har en bred bas av fjäderstål, klätt i Ellostan med non-slip preparerad bottenplatta, samt med små "spikes" som ger stadga åt foten i stigbygeln. ABS-plast i skalet. Monobranch, ett fjäderstål med hög motståndskraft, garanterar en bättre ridupplevelse.

Freejumps reserach och utvecklingen av Freejump Soft'up Classic stigbygeln, ledde fram till valet av en förstorad stigbygelplatta, med rundade hörn, för att ytterligare förbättra stigbygelns komfort.

Freejump har nu tagit dessa upptäckter vidare, vilket ledde till den senaste utvecklingen av Soft'Up Pro, det vill säga; Soft'Up Pro+

Soft'Up Pro+ har en fotplatta som har ökats med 16 mm, eller 27%, vilket ger en exceptionell anläggningsyta för foten, i kombination med stötupptagningsförmågan hos fjäderstålet som finns inbyggt i Soft'Up Pro+ stigbygeln.

Exklusivt för nya Soft'Up Pro+ är även de nya längre "Non slip" piggarna i rostfritt stål, som finns ingjutna i stigbygelns fotplatta.

Tekniska fördelar:

  • Tillverkad i Frankrike
  • Härdat engrenat fjäderstål med extra högt mekanisk motstånd (1200 MPa). Omgjutet av Elastollan®
  • Öppen ögla för snabb montering av stigläder. 45 ° vinklat hål för en perfekt fotposition
  • Patenterad flexibel ytterskänkel på stigbygeln av Elastollan® (hjälper till att frigöra foten vid fall)
  • Naturlig "sluttning" i stigbygelns framkant
  • Rektlinjärt avskuren bakre kant för bättre sidostabilitet

Storlek: Vuxen . One Size

Förpackning: Säljes i par i fin presentask

Färg: Red(röd), Pink(rosa), Navy(marinblå), Chocco (brun/svart (är den som levereras när du beställer brun)), Bordeaux (vinröd), Black (svart)

OBS! Chocco/Chocco(helbrun) & Silver finns som egna artiklar.

1053-176094

Särskilda referenser