Bellinzona stickad ulltröja med hästmotiv dam Vestrum

Ny produkt

Vestrum Bellinzona stickad ulltröja med hästmotiv AW18-19

Vestrum Bellinzona stickade ulltröja med hästmotiv från nya italienska modehuset Vestrum. Vestrum Bellinzona ulltröja i 100% ull är en otroligt fin ylletröja med snyggt jaquard med hästar i fint mönster runt hela tröjan. Vestrum Bellinzona ulltröja är en riktigt fin & originell stickad ulltröja av allra högsta kvalité. Europatillverkad.

Mer detaljer

I lager

2 289,00 kr inkl.

Mer information

Vestrum Bellinzona stickad ulltröja med hästmotiv till dam

Vestrum Bellinzona stickade ulltröja med hästmotiv är en riktig kvalitetströja. Stickad i 100% ull och därmed en tidlös stickad ulltröja till dam med fullt av stickade hästhuvud fram i vackert jaquardmönster. Bellinzona är en lyxig stickad damtröja i finaste ren, ny ull. En klassisk ulltröja som kommer att värma sin ägare under många kulna höst- & vinterkvällar, många år framöver. Vestrum Bellinzona stickade hästtröja är av supermjuk ull som inte kliar eller stick, utan bara värmer skönt & varmt. Ull värmer även när den är blöt, samt har ett självrengörande fett i sig, vilket gör att den lättare håller sig fräsch & luktfri och inte behöver tvättas lika ofta som traditionella tröjor.

Vestrum Bellinzona ulltröja har massor av små stickade hästhuvud på, är en riktigt fin & ungdomlig stickad Vestrumtröja som lär glädja sin ägare i många, många år. Vestrum Bellinzona stickad ulltröja med hästmotiv är tillverkad i Europa, vilket borgar för högre kvalitet och har dessutom kortare transporter, en säkrare & mer kontrollerad samt mer miljövänlig tillverkning än det vanligen är med tröjor från Asien.

  • Vestrum Bellinzona stickad ulltröja med hästmotiv
  • Soft Touch supermjukt material
  • Originellt & unikt hästmönster med jaquarddesign
  • 100% Extra fin kvalitetsull
  • Made in EU

Färg:  Svart med ljusa hästar

Material: 100 % Ull

Tvätt: 30 grader handtvätt

Tillbehör