Lippo Rivello Doma Dressyrsadel
Lippo Rivello Doma Dressyrsadel
Bommar o stoppning Lipposadlar
  • Lippo Rivello Doma Dressyrsadel
  • Bommar o stoppning Lipposadlar
Lippo

Lippo Rivello Doma Dressyrsadel

12 800,00 kr

(inkl. moms)

Lippo Rivello Doma Dressyrsadel med woolflex & ändringsbarar bomvidd

Lippo Rivello Doma dressyrsadel  är en prisvärd dressyrsadel framtagen till ponnyer & ponnyryttare. Rivello Doma dressyrsadel har ett djupt säte samt medelstora klossar fram. Sadelns ovandel, kåpor & bossor är tillverkade i europeiskt läder, stropparna i kraftigt österrikiskt läder. Resterande del av sadeln är tillverkad av Quick Clean konstläder. Syntetbom med utbytbara koppjärn. 

Läs mer...

Kombinationen finns ej i lager. Beställ ändå så skickas den direkt från leverantören.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Lippo Rivello Doma Dressyrsadel med woolflex & ändringsbarar bomvidd

Lippo Rivello Doma dressyrsadel är en prisvärd dressyrsadel framtagen till ponnyer & ponnyryttare. Rivello Doma dressyrsadel har ett djupt säte samt medelstora klossar fram. Sadelns ovandel, kåpor & bossor är tillverkade i europeiskt läder, stropparna i kraftigt österrikiskt läder. Resterande del av sadeln är tillverkad av Quick Clean konstläder. Syntetbom med utbytbara koppjärn. 

Lippo Rivello Doma dressyrsadel är en snygg, skön & riktigt prispressad dressyrsadel från Horse Lifes Lippo-serie. Lippo Rivello Doma dressyrsadel är speciellt framtagen för att erbjuda bästa möjliga passform, komfort & kvalitet till den lilla ryttaren och dessutom till ett riktigt bra pris!

Sadeln är stoppad med mjuk & skön woolflex stoppning som består av en tunn latex närmast hästen, som har memoryeffekt och är slät, mjuk & skön, därnäst kommer äkta filt och sedan 100% äkta ull. Detta stoppningssytem gör det lätt att stoppa om och ta ur eller fylla på sin sadel vid behov. Woolflexpanelen ger en jämn yta och tryckfördelning närmast hästens rygg, vilket gör att bossan inte behöver vara så tjock som en traditionell ullbossa och ger därmed en perfekt close contact känsla.

OBS! Vid en ev. retur kommer faktiskt kostnad för skick T & R att debiteras kunden.

  • Bra passform
  • Snygg & nätt dressyrsadel till barn
  • Europeiskt läder & Quick Clean TM
  • Syntetbom med utbytbart koppjärn
  • Woolflex stoppning
  • Skön & mjuk dressyrsadel
  • Rejält prispressad sadel

Storlek: 14,5 & 15,5 tum

Bomvidd: Levereras i MW (Medium Wide)

Färg: Svart 

KQ-101245

Särskilda referenser