Kentucky Kick Pad (inkl. frakt)

1 998,00 kr

(inkl. moms)

Kentucky Kick Pad

Kentucky Kick Pad förebygger skador på hästen om den t.ex. slår med frambenen i boxväggen, transportväggen mm. Kentucky Kick Pad är en lättvikts kick padd som erbjuder din häst det skydd den behöver, vartän den än är.

OBS! Extra fraktkostnad ingår i priset på denna produkt! Läs mer längre ned på sidan.

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Meddela mig när tillgänglig

Kentucky Kick Pad

Kentucky Kick Pad förebygger skador på hästen om den t.ex. slår med frambenen i boxväggen, kickar bak mot transportväggen etc. Kentucky Kick Pad kan till och med bota problemet, då många hästar tröttnar på att sparka när de inte får uppmärksamhet och/eller inget oljud uppstår. Kentucky Horsewear strävar efter de perfekta skyddsprodukterna till din häst. Därför uppfann Kentucky sin nya produkt Kentucky Kick Pad! Många hästägare, ryttare & hästskötare använder tunga och dyra gummipaddar för att förebygga att hästen skadar sig när den kickar i box- eller transportväggar. Kentucky sökte efter ett alternativ som var gångbart i pros samt enkelt att använda och ur detta uppfann de Kentucky Kick Pad. Kentucky Kick Pad kan användas vid olika tillfällen, som t.ex. i stall, transport eller lastbil. Tack vare de metallförstärkta upphängningsringarna är Kick Padden enkel att montera överallt. Många hästar som tävlar slår i väggarna och med Kentucky Kick Pad blir det enkelt att skydda din häst, varän den befinner sig; hemma, i transporten eller i tävlingsboxen. Kentucky Kick Pad är inte tung och är lätt att ta med sig vartän du reser med din häst. Kentucky Kick Pad har ett mycket starkt, vattentätt överdrag in mot hästen, samt ett vattenavstötande material på utsidan (närmast boxväggen). Kentuckys Kick Pad är väldigt lättskött, bara att spola av. Padden är stoppad med stötdämpande skum som är 4 cm tjockt.  

  • Förebygger sparkskador genom att hästen sparkar i stallet eller i transporten
  • Massor av metallförstärkta fästringar
  • Lättvikt & vattentät insida
  • Stötdämpande 4 cm tjock skumfyllning 
  • Lätt att montera och/eller flytta
  • Funkar även i hästlastbil/trailer
  • Lätt att spola av & hålla ren

Mått: 100 x 120 cm

Tjocklek: 4 cm

Färg: Svart

OBS! Extra fraktkostnad (+200 kr) ingår i priset på denna produkt. Om du köper eller hämtar Kick-padden i butik drar vi av 200 kr på priset vid köp. Om du köper två eller flera Kick-pads i samma leverans så justerar vi ned priset på resterande Kick-pads på din Klarna i efterhand.

KENT-42510-01-100-kick-pad

Särskilda referenser