Ländtäcke Ull KLevolution  Exercise Kingsland KLC-HGR-780
Ländtäcke Ull KLevolution  Exercise Kingsland KLC-HGR-780

Ländtäcke Ull KLevolution Kingsland

1 699,00 kr

(inkl. moms)

Ländtäcke Ull Wool KLevolution Exercise Kingsland

KLevolution exercise ländtäcke är ett superfint ylletäcke från norska Kingsland. Ländtäcket KLevolution exercise är ett superfint ylletäcke i stilren marinblå färg i quiltat mönster med Kingslands logga på sidan. Kingslands KLevolution exercise är ett perfekt ländtäcke för ridpassen då materialet andas väl och värmer ordentligt. 

Finns i lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Ländtäcke Ull Wool KLevolution Exercise Kingsland

Från norska Kingsland kommer KLevolution exercise ylleländtäcke. KLevolution exercise är ett utmärkt ridtäcke då dess specialkonstruerade, högteknologiska yllematerial i 3 lager ser till att temperaturen regleras väl, att fukt transporteras bort från hästen och agerar antistatiskt. Ylle är känt för sin förmåga att hålla värmen när det är kallt och blött samtidigt som det andas när kroppen blir varmare, vilket Kingsland har använt i Wool KLevolution serien för att skapa ett perfekt material för det krävande ekipaget. KLevolution exercise kommer hålla din häst lagom varm både när den är lugnare och tränar hårt. Ytan på ländtäcket från Kingsland har antiglid egenskaper så att täcket håller sig på plats. Kingslands sponsorryttare har använt dessa täcken under lång tid (10+ år!) och kan därefter rekommendera dem varmt!

Ländtäcket KLevolution exercise är i en superfin, stilren marinblå färg med quiltat mönster och Kingslands logga på sidan. Ländtäcket fästs snabbt och enkelt med kardborre i sadeln och den har en elastisk och justerbar svansrem som håller det på plats. Eftersom täcket är i ett högteknologiskt yllematerial passar det lika bra i kallare klimat som under hösten och våren. Ett härligt ridtäcke från stilmedvetna Kingsland för alla dina ridturer! 

Färg: Marinblå

Storlek: Ponny, Cob, Full

Material: 55% akryl, 34% polypropen, 11% ylle

Tvätt: 30 grader maskin

KLC-1000412780-6020-P

Särskilda referenser