SP8 Sparkly PLUS Leatherlook Charles Owen

5 799,00 kr

(inkl. moms)

Charles Owen SP8 Sparkly PLUS Leatherlook ridhjälm med solskärm

Charles Owen SP8 Sparkly Plus ridhjälm i leatherlookmaterial med solskärm, finns nu i plusmodell, dvs. med urtagabar liner. Charles Owen SP8 Sparkly Plus Leatherlook ridhjälm är en ridhjälm med solskärm & blingpanel, från engelska Charles Owens. Högventilerad lågprofilhjälm i konstskinn.

Läs mer...

Kombinationen finns ej i lager. Beställ ändå, så återkommer vi med leveransinfo. Ofta kan den skickas direkt från leverantören.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

SP8 Sparkly Plus leatherlook ridhjälm med solskärm från Charles Owen

Nya uppdaterade SP8 Sparkly Plus är en Charles Owen SP8 Sparkly ridhjälm, fast med urtagabar & tvättbar liner. Charles Owen SP8 Sparkly Plus är klädd med leatherlook, som är en mycket mjuk, snygg & hållbar kalvskinnsimitation. SP8 Plus ridhjälmen har precis som alla SP8 ridhjälmar, en stor solskärm med vackert glitter på mittenpanelen. SP8 Plus letaherlook ridhjälmen är en högventilerad lågprofilshjälm i leatherlook och är en snygg & praktisk ridhjälm med solskärm från engelska Charles Owens. Solskärmen fungerar faktiskt även utmärkt som regnskärm!

Plus på Charles Owens ridhjälmarna står för att det är urtagbar liner i hjälmarna.

Charles Owen SP8 Sparkly Plus är liksom sin föregångare Charles Owen SP8 Sparkly, en ridhjälm med extra stor skärm. Den stora solskärmen ger ett bra skydd mot stark sol, samt faktiskt även mot regn . SP8 Sparkly Plus ridhjälmen har leatherlook/konstskinn på sidopanelerna och nät i mitten. Charles Owens SP8 Sparkly Plus är en supermodern, högventilerad lågprofilhjälm i micromocka. SP8 Sparkly Plus har 12 ventilationshål som ger maximalt luftgenomströmming och hela ridhjälmen är tillverkad av moderna & avancerade material som har allt det senaste inom temperaturreglering för ridhjälmar. SP8 Sparkly Plus hakbandet är gjort i mjukt läder med den patenterade GPX teknologin som ger en suverän & säker passform.

  • Utbytbar & tvättbar liner/innerfoder
  • Sparkly top
  • Solskärm skyddar mot stark sol & regn
  • Micromocka på sidopanelerna
  • Lågprofilhjälm
  • 12 ventilationshål håller dig sval
  • GPX-teknologi
  • Tillverkad av avancerade tekniska material
  • Godkänd enligt alla de senaste säkerhetsstandarderna

Liners/Innerfoder: Liner ingår i köpet på denna ridhjälm.

SP8 Sparkly Plus har samma liner som SP8 Plus och den finns i två varianter; Standard, som medföljer hjälmen och har art.nr. EQ-02262614 eller i modellen Coolmax som har art.nr. EQ-02262616. 

Skal S: 54 & 55 liner

Skal M: 56 till 59 liner

Skal L: 60 & 61 liner

Man kan byta fritt mellan SP8 Coolmaxlinern eller SP8 Standardliner, då ingen av dem påverkar storleken eller passformen på ridhjälmen.

Om du vill kan du köpa till en extra liner, vilket kan vara bra om du t.ex. behöver en 58 liner när du har håret i hjälmen och en 57 Liner när du inte har det, etc. Är även praktiskt att ha en extra liner när du tvättar din liner. Handtvätt eller fintvätt max 30 grader.

Skötselråd: Använd en fuktig svamp samt Charles Owens hjälmrengöring och torka av hjälmen på utsidan. Linern tar du ur och tvättar för hand eller i maskin, fintvätt max. 30 grader. Glittret kan du skölja snabbt under kallt rinnande vatten, men endast om det är nödvändigt. Om hjälmen blivit våt, torka ej i solen eller på element, utan låt den torka långsamt i rumstemperatur.

Godkännande: CE-märkt, PAS015:2011 & VG1-, certifierad av SEI till ASTM F1163. 

Storlek: 54 - 61 (Storlek 60 & 61 kan beställas hem mot bindande order. Kontakta oss.)

Modell: Leatherlook med stor solskärm med glitter ton-i-ton på mittskenan.

Färg: Navy & Svart

EQ-02090132-NAVY-55

Särskilda referenser