Pariani Oxer
Pariani Oxer

Pariani Oxer

22 990,00 kr

(inkl. moms)

Pariani Oxer

Pariani Oxer är en exklusiv handgjord sadel från det italienska märket Pariani. Pariani Oxer har ett mycket mjukt säte, väl framskurna kåpor och en välgjord träbom. Den är gjord i hårt läder på kåpor med säte och vulster i mjukt kalvskinn,där båda är fullgrain vilket innebär att lädret är av bästa kvalité . Pariani Oxer är en lyxig sadel som kommer hålla länge

Produkt är tillgänglig för beställning

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Pariani Oxer

Pariani Oxer hoppsadel från italienska sadelmakeriet Pariani, är ett italienskt kvalitetsmärke som i över 110 år har tillverkat sadlar för hand i deras fabrik i Milano, Italien. Selleria Pariani ägs fortfarande av samma familj som grundade sadelmakeriet. Redan från början har Pariani använt innovation och kunskap för att skapa de bästa sadlarna. Till exempel var den storslagne ryttaren Federico Caprilli med vid starten och sedan dess har deras sadlar använts av professionella ryttare, men även av celebriteter som Ronald Reagan och Drottning Elisabeth II. Idag jobbar Pariani vidare med att skapa handgjorda och skräddarsydda sadlar till varje ekipage, ett av få sadelmakeri som finns kvar i världen som kan göra detta. Därmed finns verkligen möjlighet att skapa just din drömsadel, oavsett om du vill ha en speciell färg, form eller bara en riktigt bra sadel! 

Gå in på Parianis hemsida för att läsa mer: http://pariani.it/en/ 

Pariani Oxer är Parianis klassiska modell, vilket ger att den passar de flesta ryttare och hästar. Oxer har mjukt kalvskinn på säte och svulster för högsta komfort. Pariani Oxer är gjord i fullgrain läder, vilket innebär att toppen av lädret används. Därmed har inget skalats av eller förskönats, utan lädrets vackra utseende kommer från dess höga kvalité. Vidare har lädret väldigt täta fibrer vilket gör att det klarar av vatten bättre än sämre läder. Med det bästa läder som går att få tag på kommer Pariani Oxer åldras väl och med rätt skötsel hålla i många år! Bommen i Pariani Oxer är Parianis träbom som ger en god passform för många hästar och den har en stoppning gjord av foam och felt. Oxer har ett medeldjupt säte som känns väldigt mjukt och bekvämt att sitta i och väl framskurna kåpor ger lagom mycket stöd åt benen men behåller en nära kontakt med hästen. Speciellt uppskattat har sätet varit av de med bredare sittben eftersom det är brett nog att passa även dem. 

Kom gärna och prova sadeln hos oss! Vi har även Parianis andra modell av hoppsadel, Pariani Double Clear! 

Säte: 15,5", 16,5", 17", 17,5", 18" 

Bom: Medium, Medium Wide, Wide och Extra Wide

Färger: Dark Havanna och Svart

OBS! På icke lagersadlar är leveranstiden vanligen 6 - 8 veckor. Men vi kan inte garantera leveranstiden. Ofta finns dock flera sadlar hemma på vårt eller grossistens lager.

PAR_1600

Särskilda referenser