Pariani Double Clear
Pariani Double Clear
Pariani Double Clear
  • Pariani Double Clear
  • Pariani Double Clear

Pariani Double Clear

32 998,00 kr

(inkl. moms)

Pariani Double Clear

Double Clear är en exklusiv handgjord sadel från det italienska märket Pariani. Denna nyhet har snabbt blivit en storsäljare, varje ryttare som provat har tagit med sig den hem! Pariani Double Clear har ett mycket mjukt säte, väl framskurna kåpor och en välgjord träbom. Den är gjord av fullgrain läder, vilket är läder av högsta kvalité som håller mycket bra och åldras väl. 

Kombinationen finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Pariani Double Clear hoppsadel

Pariani Double Clear hoppsadel från italienska sadelmakeriet Pariani, är ett italiensk kvalitetsmärke som i över 110 år har tillverkat sadlar för hand i deras fabrik i Milano, Italien. Selleria Pariani ägs fortfarande av samma familj som grundade sadelmakeriet. Redan från början har Pariani använt innovation och kunskap för att skapa de bästa sadlarna. Till exempel var den storslagne ryttaren Federico Caprilli med vid starten och sedan dess har deras sadlar använts av professionella ryttare, men även av celebriteter som Ronald Reagan och Drottning Elisabeth II. Idag jobbar Pariani vidare med att skapa handgjorda och skräddarsydda sadlar till varje ekipage, ett av få sadelmakeri som finns kvar i världen som kan göra detta. Därmed finns verkligen möjlighet att skapa just din drömsadel, oavsett om du vill ha en speciell färg, form eller bara en riktigt bra sadel! 

Gå in på Parianis hemsida för att läsa mer: http://pariani.it/en/ 

Pariani Double Clear är en ny standardmodell hos Pariani, vilket medför att den passar de flesta ryttare och hästar.

När vi har haft Pariani Double Clear med på våra sadelprovningar har de än så länge åkt med ryttaren hem varje gång! Så bra har de legat och så sköna har de varit att rida i!

Pariani Double Clear hoppsadel är gjord i fullgrain kalvläder, vilket innebär att toppen av lädret används. Därmed har inget skalats av eller förskönats, utan lädrets vackra utseende kommer från dess höga kvalité. Vidare har lädret väldigt täta fibrer vilket gör att det klarar av vatten bättre än sämre läder. Med det bästa läder som går att få tag på kommer Pariani Double Clear åldras väl och med rätt skötsel hålla i många år! Bommen i Pariani Double Clear är Parianis nya elastiska träbom som ger en god passform för många hästar och den har latexstoppning. Double Clear har ett medeldjupt säte som känns väldigt mjukt och bekvämt att sitta i och väl framskurna kåpor med memory foam ger lagom mycket stöd åt benen. Speciellt uppskattat har sätet varit av de med bredare sittben eftersom det är brett nog att passa även dem. 

Kom gärna och prova sadeln hos oss! 

Säte: 16,5", 17", 17,5", 18" 

Bom: Medium Wide, Wide och Extra Wide

Färger: Dark Havanna och Svart

Om ni skulle behöva ett mindre säte eller smalare bom finns även modellen Pariani Oxer! 

OBS! På icke lagersadlar är leveranstiden vanligen 6 - 8 veckor. Men vi kan inte garantera leveranstiden. Ofta finns dock flera sadlar hemma på vårt eller grossistens lager.

4692-176808

Särskilda referenser