Döbert diamant & pärlpannband svängt
Döbert diamant & pärlpannband svängt
Döbert diamant & pärlpannband svängt
  • Döbert diamant & pärlpannband svängt
  • Döbert diamant & pärlpannband svängt

Döbert diamant & pärlpannband svängt

1 598,00 kr

(inkl. moms)

Döbert pannband AMP shaped

Supersnyggt pannband med bästa läderkvalitén från det tyska märket Döbert. Pannbandet har tre rader med pärlor och äkta diamantslipade Swarovskikristaller. Pannbandets två yttre rader är täckta med små runda, mässingsinfattade transparenta kristaller. I mitten är det både Swarovskikristaller & pärlor.

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt över 800 kr

Prisgaranti

Svängt Swarovskipannband med pärlor från Döbert

Detta utsökt vackra Döbertpannband har justerbar infästning, så att det funkar till både kandar, breda träns samt till vanliga träns.

Döbert svängda "diamant" & pärlpannband är ett mycket, mycket exklusivt och vackert, svängt pannband från tyska Döbert. Döbert är väl känt i ridsportskretsar för sin extremt höga läderkvalitet.

Döbert svängt "diamant" & pärlpannband har tre rader gnistrande Swarovskistenar, varav mittenraden har varannan pärla och varannan stor diamantslipad Swarovskikristall, som gör detta pannband till ett vackert smycke på hästens panna!

Äkta Svarowskikristaller som vackert reflekterar ljuset från kristallerna så att de blänker i regnbågens alla färger, trots det vita fasettslipade glaset. Döbert pannbanden är smala, eleganta och riktiga smycken på din häst!

Pannbandet finns i brunt och svart. 

dö-001GSHA-BROWN-Full

Särskilda referenser