flex-on plain GOLD magnetsticker
flex-on plain GOLD magnetsticker
flex-on plain silver magnetsticker
  • flex-on plain GOLD magnetsticker
  • flex-on plain silver magnetsticker

Magnetstickers PLAIN till Flex-on stigbygel Composite & Aluminium range

189,00 kr

(inkl. moms)

Magnetstickers PLAIN till Flex-on stigbygel Composite & Aluminium range

Magnetstickers PLAIN till Flex-on Composite & Aluminiumstigbyglarna är en utbytbar magnet till Flex-on:s stigbyglar. Dessa magneter är en kul detalj om du har en Flex-on stigbygel. Du kan enkelt byta magneten på alla Flex-On stigbyglar. Dessa fina Flex-on magneter finns i flera olika färger att byta med.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

PLAIN Flex-on magnet till Composite eller Aluminium Flex-on stigbygel

Dessa Flex-on magneter till Flex-on stigbyglar är en rolig detalj om du har en Flex-on stigbygel. Du kan enkelt byta magneten på alla Flex-On stigbyglar. Det finns olika magnetstickers till olika typer av Flex-on stigbyglar, så var noga med att du väljer rätt magnetsticker till just din typ av Flex-on stigbygel.

Du kan enkelt byta magneten på alla Flex-On stigbyglar och på så vis få en ny stigbygel varenda dag om du vill. Magneterna finns i olika material och färger, mönster och flaggor.

För att byta magneten pillar du bara loss Flex-on magneten som redan sitter på stigbygeln, med en liten nål eller dyilkt. Mycket enkelt! När du lossat den första Flex-on magneten är det bara att trycka dit din nya Flex-on magnet och nu har du en helt ny design på din Flex-on stigbygel.

Magneterna passar på alla olika modeller av Flex-on stigbyglar, så var noga med ditt val.

Storlek: One Size

Modell: PLAIN

Färg: För aktuella lagerfärger, se produktens färgval. (Andra färger kan beställas mot förskottsbetalning & bindande order mot ca 3-9 veckors leveranstid. Mejla oss om du vill beställa annan färg. Se urval på Flex-ons hemsida.

Flex-on-PLAIN-magnet-GC-ALU-GOLD

Särskilda referenser