Gold & Silver flex-on magnet till flex-on stigbygel

150,00 kr

(inkl. moms)

Gold & Silver flex-on magnet till flex-on stigbygel

Gold & Silver flex-on magnet till flex-on stigbygel är en rolig detalj om du har en Flex-on stigbygel. Du kan enkelt byta magneten på alla Flex-On stigbyglar. Denna eleganta Flex-on magnet är guld- eller silverfärgade.

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Leather Blue flex-on magnet till flex-on stigbygel

Leather Blue flex-on magnet till flex-on stigbygel är en rolig detalj om du har en Flex-on stigbygel. Du kan enkelt byta magneten på alla Flex-On stigbyglar. Denna stilrena Flex-on magnet är av marinblått läder.

Leather Blue flex-on magnet till Flex-on stigbygel är en rolig detalj om du har en Flex-on stigbygel. Leather Blue flex-on magnet till Flex-on stigbygeln är i klassiskt & stilrent marinblått läder med magnetbaksida. Du kan enkelt byta magneten på alla Flex-On stigbyglar och på så vis få en ny stigbygel varenda dag om du vill.

För att byta magneten pillar du bara loss Flex-on magneten som redan sitter på stigbygeln, med en liten nål eller dyikt. Mycket enkelt! När du lossat den första Flex-on magneten är det bara att trycka dit din nya Flex-on magnet och nu har du en helt ny design på din Flex-on stigbygel.

Magneterna passar på alla olika modeller av Flex-on stigbyglar.

Gold flex-on magnet till flex-on stigbygel

Särskilda referenser