Värmebalja 65 l inkl. transformator
Värmebalja 65 l inkl. transformator
Värmebalja 65 l inkl. transformator
Värmebalja 65 l inkl. transformator
  • Värmebalja 65 l inkl. transformator
  • Värmebalja 65 l inkl. transformator
  • Värmebalja 65 l inkl. transformator

Värmebalja 65 l inkl. transformator Willab

3 998,00 kr

(inkl. moms)

Värmebalja 65 l Willab

Smart värmebalja 65 l som håller ditt vatten frostfritt i hagen. Praktisk balja på 65 liter som är lätt att ansluta och flytta. Kopplas ihop med kabel via transformatorn som ingår, vilket ger ett säkert, men frostfritt vatten till dina hästar, eller andra djur. 
OBS! 500 kr avgår om den hämtas i butiken.
I Lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt över 800 kr

Prisgaranti

Värmebalja 65 l Willab för frostfritt vatten

Värmebalja 65 l i svart tålig plast, som förhindrar at vattnet fryser i hagen. Värmebaljan för frostfritt vatten används utomhus eller i ouppvärmda utrymmen vintertid, men även under de andra årstiderna. Värmebaljan är tillverkad i PEHD (high density polyeten) som är livsmedelgodkänd, kemisk beständig, har hög slitstyrka och slagtålighet. Värmebaljan har en unik utformning och är helgjuten utan några förskruvningar/skarvar som kan läcka in vatten i isolering och värmeelement. Värmebaljan står stabilt då den har en bred bottenbas. Vattenkaret rymmer 65 liter med 10-liters skala på insidan. Klarar frysgrader ner till 20-25 minusgrader. Transformator och kontakter ingår. Köp till anslutningskabel.
  • IP44 24V
  • Transformator och kontakter ingår
  • Rymmer 65 liter
  • Tillverkad i PEHD som är livsmedelgodkänd
  • Unik utformning
  • Stabil, med bred bas
  • Tål ner till 20-25 minusgrader, men kan användas året runt.
Viktig info:
Här följer lite info som du bör läsa igenom. Mejla oss om du undrar något mer, så hjälper vi dig.
Med värmebaljan följer en transformator, PFS 120A med 24V utgång, 1 m sladd med jordad stickkontakt för 230V ingång och två kontakter till matarkabel (matarkabel ingår ej) mellan transformator och värmebalja.
Placera värmebaljan strax innan för stängslet, helst nära en stolpe och vänd värmebaljan så att elkontakten är vänd mot stolpen, för att undvika att djuren trampar på eller gör åverkan på kabel eller elkontakt. Placera även värmebaljan på en så torr yta som möjligt, kan vindskydd ordnas, så är det att föredra. Vindpåverkan är en stor frysrisk. Placera transformatorn väl skyddad från regn och mekanisk åverkan.
Införskaffa lämplig 2-ledars matarkabel, se tabell nedan och montera på medföljande kontakter. 
Upp till 20 m 2x2,25 mm2
Upp till 30 m 2x4,0 mm2
Upp till 50 m 2x6,0 mm2
 
Garanti: 1 år för material & produktionsfel. Garantin gäller ej om värmebaljan utsätts för åverkan genom t.ex. att djuren biter eller trampar i baljan så att den går sönder. Tillse att värmebaljan placeras så att djuren inte kommer åt  kontakten på värmebaljans baksida.

hb142415

Särskilda referenser