Cadence damfrack i X-cool material
Cadence damfrack i X-cool material
Equiline Cadence damfrack i X-cool material
  • Cadence damfrack i X-cool material
  • Equiline Cadence damfrack i X-cool material

Equiline Cadence damfrack i X-cool material

8 199,00 kr

(inkl. moms)

Dressyrfrack Cadence  X-cool Equiline

Equline Cadence dressyrfrack i dammodell är en snygg & figursydd ridfrack från italienska Equiline. Cadencefracken är tillverkad i Italien, för hand, på en liten fabrik utanför Venedig. Cadencefracken är i Equilines eget  X-Cool Evo-material, vilket är vattenavstötande, elastiskt & har hög andbarhet.
Produkt är tillgänglig för beställning

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Cadence  X-cool Dressyrfrack från Equiline
 
Equlines dressyrfrack Cadence ingår i Equilines standardkollektion. Equiline Cadence är en dressyrfrack i dammodell och är en snygg & figursydd dressyrfrack från italienska Equiline. Cadencefracken är tillverkad i Equilines eget  X-Cool Evo-material, vilket har hög anbarhet, är vattenavstötande & elastiskt. Equiline Cadence är en dressyrfrack med en skräddarsydd skärning, vilket ger en elgant & sportig look på samma gång. Equiline Cadence dressyrfrack erbjuder bästa möjliga passform och rörelsefrihet och är kanske den mest välsittande och vackraste dressyrfracken på marknaden?

OBS! Cadence dressyrfrack lagerförs av Equality Line i färgerna svart & marin med standardknappar & kragar. Övriga färger samt massa tillval går att beställa. Kontakta butiken på kundservice@aleridsport.se 
 
Storlek: it 38 -48  
Färg: Marinblå & Svart
(Grå, brun, bordeaux går att få på beställning. Dessa färger är således beställningsvara, går ej att returnera. Klarna-fakturan aktiveras vid beställningstillfället)
 
OBS! Alla tillval är beställningsvaror! Produkten går därmed ej att returnera. Klarna-fakturan aktiveras vid beställningstillfället.

Tillval (köp till följande produkter, mejla oss):
1) Fast kostnad för tillval frack: 425 kr
2) Alcantara eller Satin på krage+midja: 250 kr
3) Passpoil på krage+midja: 100 kr
3) Metallic-Passpoil på krage+midja: 125 kr
4) Kristall-Passpoil på krage+midja: 240 kr
5) Knappar med kristall- eller silverkant: 490 kr
EQ07140405

Särskilda referenser