Stalltäcke med hals 200 g
  • På rea!
Stalltäcke med hals 200 g

Stalltäcke utan hals Daim 400g Ale

598,00 kr 798,00 kr Spara 200,00 kr

(inkl. moms)

Daim Stalltäcke 400 g Ale

Ale Daim 400g stalltäcke är ett supervarmt och mysigt stalltäcke med bästa passform. Daim stalltäcke går högt upp över manken.

Färg: Marinblå med röda kantband & gjordar.

Finns i lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Ale Daim Stalltäcke med hals 400g

Stalltäcke Daim med hals från Ale har optimal passform. Daim stalltäcke har en hög skärning i halsen och går upp en bra bit över manken, för att undvika skav på manke & bogar. Ale Daim stalltäcke med hals 400g har dubbla bogspännen med snabbknäppen, dubbla kryssgjordar samt stor svansflärp. Ale Daim stalltäcke med hals 400g är ett riktigt varmt stalltäcke för de riktigt kalla dagarna och är även lämpligt i kalla & råa tävlingsstallar. Alla Ales täcken har innerfoder av blank Polyester vid manke och bogaparti, för att undvika skav. Om man vill kan man vika bak halsen över ryggen på natten, för att få extra värme över ömma ryggar.

Specifikation: Stalltäcke med avtagbar hals 400 g

Färg: Marinblå med kantband & gjordar i vinrött

Yttermaterial: 420 Denier Nylon

Foder: 400 g Polyfill

Innerfoder: Blank Polyester

OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! Ena bilden visar ett Ale regntäcke med hals, som har samma passform, men det finns inga bogveck på stalltäckena, samt att stalltäckena är kanalsydda som på andra bilden. Den bilden visar färgen, samt hur kanalsömnaden ser ut. Nya bilder kommer inom kort.

Ale-Daim-stall-400g-*

Särskilda referenser