Bandageväska med fack och lock
Bandageväska med fack och lock
Bandageväska med fack och lock
  • Bandageväska med fack och lock
  • Bandageväska med fack och lock

Holder Bandage- & boxväska med fack och lock Equiline

1 839,00 kr

(inkl. moms)

Equiline Bandageväska Holder boxväska

Equiline Holder bandageväska har bandagehållare med fack och lock. Equiline Bandageväska är tillverkad av vattenavvisande polyester. Väskan är lätt att hänga upp vid boxen samt har smidiga förvaringsfack. Boxväskan är av vattenavvisande polyester, lätt att hålla ren.

Färg: Svart, brun & marin. Marin är lagervara hos grossisten.

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Equiline Tillbehörs- & Bandageväska boxväska Holder

Equiline Holder bandageväska, även kallat boxväska, har bandage- eller tillbehörshållare med fack och lock. Väskan har flera fack och delar, som gör det enkelt att praktiskt & organiserat förvara bandage, putsmedel, paddar och andra stall- & rengöringspersedlar. Bandageväskan är mycket praktisk för tävling. Väskan är lätt att hänga upp vid boxen samt har smidiga förvaringsfack. Equiline Bandageväska är tillverkad av stark & vattenavvisande polyester. 

Holder boxväska från Equiline är en mycket praktisk boxväska att hänga vid boxen. I Holder boxväska kan du förvara benlindor, paddar och andra skötselprylar på ett snyggt sätt. Boxväskan är av vattenavvisande polyester, lätt att hålla ren.
 

Bandageväskan finns i tre olika färger.

Man kan även beställa Holder boxväska med egen passpoil eller kantband. Välj då "Equiline Passpoil till väska" och köp till den i samma order som väskan.

Storlek: 60 cm hög x 65 cm bred

Kantband & Passpoiler: Köpes till separat (i samma order).

Bandageväska med fack och lock

EQ07043012-dropp

Särskilda referenser

Matcha med