Väggfäste till S-Cut XC-E
S-Cut XC-E
Väggfäste till S-Cut XC-E
  • S-Cut XC-E
  • Väggfäste till S-Cut XC-E

Väggfäste SS till S-CUT

350,00 kr

(inkl. moms)

Väggfäste till S-Cut i SS passar alla modeller av S-Cut 

Praktiskt väggfäste i SS till alla modeller av S-Cut. Med detta väggfäste till S-Cut så vet du att din S-Cut alltid finns på plats den gång det är panik och du verkligen behöver den! Ett väggfäste med tillhörande S-cut i bör finnas i varje stall och hästtransport! Med S-cut kan du med ett enda snitt befria din häst från fara!

I Lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Väggfäste i SS (rostfritt stål) till S-Cut XC-E samt alla andra varianter av S-Cut

S-cut väggfäste till S-Cut XC-E samt alla andra modeller av S-cut.Praktiskt väggfäste till din S-Cut XC-E. Med detta väggfäste tiill S-Cut så vet du att S-cut alltid finns på plats den gång det är panik och du verkligen behöver den! Ett väggfäste med tillhörande S-cut i bör finnas i varje stall och hästtransport! Med S-cut kan du med ett enda snitt befria din häst om den trasslat in sig i grimskaft, elrep, elband eller liknande. S-cut är enkel att använda och oerhört effektiv. S-cut verktyget är mycket vasst men med S-cut riskerar du varken att skada dig själv eller din häst när du använder det.

S-Cut skär enkelt av grimskaft, grimmor av läder och nylon, elstängseltråd/elstängselband, sadelgjordar och hästtäcken m m. Hos ryttare är det inte helt ovanligt med benbrott inne i ridstöveln. Med en S-Cut skärs stöveln upp med ett snabbt snitt vilket gör att den drabbade inte behöver utstå den smärta det innebär att dra av stöveln. Det händer också att kläder måste avlägsnas för livräddande insatser. Även där är S-Cut ett effektivt och snabbt hjälpmedel. S-cut skär lätt igenom säkerhetsvästar, dragkedjor och jackor och används av ambulanskåren i flera landsting.

S-Cut är tillverkad i rostfritt stål, lackad aluminium och plast. Rengöres med tvål och vatten. Väggfäste och bälteshölster till S-cut finns som tillbehör.

S-Cut finns i proffsstall som t.ex. Albert Voorn, Vincent Voorn & Linn Widmark m.fl.

S-Cut är en svensktillverkad produkt från Nol, tre mil norr om Göteborg i Ale Kommun. Det var en brandman som kom på detta geniala verktyg som nu används av räddningspersonal i hela Sverige.

s-cut-1074

Särskilda referenser