Sprenger Dynamic RS Eggbett Sensogan
Sprenger Dynamic RS Eggbett Sensogan
  • Sprenger Dynamic RS Eggbett Sensogan
Sprenger

Sprenger Dynamic RS tredelat Eggbett Sensogan 16mm

1 398,00 kr

(inkl. moms)

Sprenger Dynamic RS Eggbett Sensogan 16mm

Sprenger Dynamic RS Eggbett Sensogan har en ergonomiskt utformad mundel & fast ring. Sprenger Dynamic RS hör till Sprengers absolut mest sålda bett. Sprenger Dynamic RS bettet är tredelat, ergonomiskt & lätt att acceptera. Sprenger Dynamic RS Eggbett Sensogan är ett utmärkt första bett, då hästen gärna "tar" det.

Storlek: 16mm

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Sprenger Dynamic RS Eggbett Sensogan 16mm

Dynamic RS betten karaktäriseras av den ergonomiskt utformade mundelen. Betten ligger perfekt i hästens mun, vilket resulterar i ett mjukt & jämnt tryck på tungans hela yta som uppmuntrar hästen att tugga på bettet. Sprenger Dynamic RS betten stimulerar hästen så att den accepterar bettet lättare. 

Dessutom ger den ergonomiskt utformade mundelen på bettet en kvick och balanserad effekt på hästens tunga. Detta bettet stödjer kontakten med hästens laner mycket effektivt och hjälper till att hålla hästen framme på bettet. 

Samtidigt ger den mjuka tredelade biten i mitten, som är vinklad framåt 45° – den karaktäriska fördelen av det patenterade KK Ultra bettet - detta gör det till ett väldigt snällt bett. Sprenger Dynamic RS betten är tillverkade med mundel av Sensogan som nu är världskänt för sina extraordinära egenskaper och är känt för att vara ett av de allra bästa bettmaterialen.

Tack vare de svängda lederna på bettet, så behåller bettet sin korrekta och centrala position på tungan. Den fina sugvänliga mittendelen på bettet leder direkt ett lätt tygeltag till ett mjukt tryck på tungan. Bettet uppmuntrar hästen förtroende för ryttarens hand och skapar säkerhet. 

Bettets Mundel: 16 mm, Sensogan

Bettring: Fast ring eggbett, ca 70mm, Rostfritt stål

SP-40406-xxx-78-125

Särskilda referenser

Matcha med