Sprenger Dynamic RS Aurigan 14mm bridongbett
  • På rea!
Sprenger Dynamic RS Aurigan 14mm bridongbett
Sprenger

Sprenger Dynamic RS Bridongbett Aurigan

871,20 kr 1 089,00 kr Spara -20%

(inkl. moms)

Sprenger Dynamic RS Aurigan Bridongbett lös ring

Sprenger Dynamic RS, efterföljaren till KK Ultra, har en ergonomiskt utformad mundel. Sprenger Dynamic RS hör till Sprengers absoluta bestseller bett. Sprenger Dynamic RS bettet är tredelat, ergonomiskt & lätt att acceptera. Sprenger RS Dynamic är ett lämpligt första bett till unghästar & andra känsliga hästar. 

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Sprenger KK ultra Dynamic RS tredelat bett i Aurigan BRIDONG

Dynamic RS betten karaktäriseras av den ergonomiskt utformade mundelen. Betten ligger perfekt i hästens mun, vilket resulterar i ett mjukt & jämnt tryck på tungans hela yta, vilket uppmuntrar hästen att tugga på bettet. Sprenger Dynamic RS betten stimulerar hästen så att den accepterar bettet lättare. 

Dessutom ger den ergonomiskt utformade mundelen på bettet en kvick och balanserad effekt på hästens tunga. Detta bettet stödjer kontakten med hästens laner mycket effektivt och hjälper till att hålla hästen framme på bettet. 

Samtidigt ger den mjuka tredelade biten i mitten, som är vinklad framåt 45° – den karaktäriska fördelen av det patenterade KK Ultra bettet - detta gör det till ett väldigt snällt bett. KK Ultra Dynamic RS betten är tillverkade med mundel av AURIGAN: Aurigan har världsrennomé för sina extraordinära egenskaper och är välkänt för att vara ett av de allra bästa bettmaterialen.

Tack vare de svängda lederna på bettet, så behåller bettet sin korrekta och centrala position på tungan. Den fina sugvänliga mittendelen på bettet leder direkt ett lätt tygeltag till ett mjukt tryck på tungan. Bettet uppmuntrar hästen förtroende för ryttarens hand och skapar säkerhet. 

OBS! Endast ett bett kvar av denna modell!

Bettets Mundel: 14 mm tjockt, Aurigan

Bettring: Lös Bridongring, 55 mm, Rostfritt stål

Bettlängd: 15,5 cm
SP-40214-155-88

Särskilda referenser