Monaghan Läderjodphus Gore-Tex Dubarry
Monaghan Läderjodphus Gore-Tex Dubarry

Monaghan Läderjodphus Gore-Tex Dubarry

2 995,00 kr

(inkl. moms)

Dubarry Monaghan Läderjodphurs Gore-Tex

Nya Dubarry Monaghan Läderjodphurs i äkta läder med Gore-Tex liner, är urläckra & supersköna läderjodphurs från Dubarry. Dubarry Monaghan jodphurs passar utmärkt i stall, skog & mark, på stadspromenaden eller jobbet.Överallt där du vill vara snygg, välklädd och ha bra skor som andas samt är sköna och moderiktiga.

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Dubarry Monaghan Läderjodphurs Gore-Tex

Dubarry Monaghan läderjodphurs Dubarry Monaghan läderjodphurs från irländska Dubarry är en ny Chelseajodphurs till dam, från Dubarrys ikoniska Countryboots kollektion.

Dubarry Monaghan läderjodphurs har äkta GORE-TEX® teknologi och är tillverkad av Dubarrys Dubarry’s välrennomerade DryFast-DrySoft™ läder.  

Monaghan jodphurssko har ett snyggt metallspänne samt elastiska sidopaneler för enkel av- & påtagning. Monaghan har även en slitstark, handbyggd sula av gummio & läder med 2,5 cm läderhäftad häl.

Dubarry Monaghan läderjodphurs till dam är en ideal jodphurs av citymodell, men den passar lika bra som countryboots, då den har en sofistikerad look. Passar utmärkt till Dubarrys klädkollektioner med tweed, quiltade jackor och västar, för att inte tala om alla fina stickade plagg som ger den en välklädd och stylad look.

Specifikationer:

Chelsea jodphurssko med fin detalj i form av ett metallspänne. Läderhäftad häl, GORE-TEX® teknologi samt kraftig resår i sidorna.

• Dubarry’s välrenommerade DrySoft-DryFast™ läder

• Högsta kvalitets GORE-TEX® teknologi

dubarry-3946

Särskilda referenser