Samshield Shadowmatt M blå Dressyr Ridhjälm
Samshield Shadowmatt M blå Dressyr Ridhjälm
Samshield Shadowmatt M blå Dressyr Ridhjälm
  • Samshield Shadowmatt M blå Dressyr Ridhjälm
  • Samshield Shadowmatt M blå Dressyr Ridhjälm

Samshield Shadowmatt ridhjälm DRESSYR

3 390,00 kr

(inkl. moms)

Ridhjälm Samshield Shadowmatt Dressyr

Samshield ridhjälm Shadowmatt standard Medium blue Dressyr från italenska ridhjälmstillverkaren Samshield. Samshield ridhjälmar är en av marknadens säkraste & mest populära ridhjälmar. Samshields smarta system har utbytbar innerpad och denna modell har plats för donut & knut i nacken.

Färg: Mörkblå, Mörkbrun & Svart

OBS! Köp till Liner

Kombinationen finns ej i lager. Beställ ändå, så återkommer vi med leveransinfo. Oftast leverans inom 10 dagar.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Ridhjälm Samshield Shadowmatt Dressyr

Samshield ridhjälmar är den allra populäraste hjälmen just nu. Ytterskalet på Samshield Shadowmatt är tillverkat i  Polycarbonat som även används till MC-hjälmar och är lackad med matt färg som skyddar mot repor. Samshieldhjälmens innerskal är tillverkad av Polystyren i olika densitet, vilket ger en bättre stötupptagningsförmåga vid fall. Du väljer storlek på skalet för sig, Small eller Medium, samt storlek på den utbytbara samt maskintvättbara Samshield innerpadden för sig; storlek 53, 54,55,56,M57, M58 vilka är de vanligaste för Medium-skalet, samt för L-skalet, storlek; L57, L58, 59, 60, 61.

Du kan även skicka in din Samshieldhjälm för lagning om du trillat av med den. I vissa fall går den inte att laga, men annars kan du få delar utbytta och din Samshieldridhjälm ordentligt genomkollad.

Godkänd enligt nya VG 1-01 040

Färg: Mörkblå, Mörkbrun eller Svart

Storlek skal: S, M & L

Storlek innerpad: 52 - 55 (S), 54-58 (M) & 57-61 (L)

OBS! Köp till innerpad/Liner separat!

Ytterskal: 

Ytterskalet på Samshield Shadowmatt är tillverkat i  Polycarbonat som även används till MC-hjälmar och är lackad med matt färg som skyddar mot repor. Samshieldhjälmens innerskal är tillverkad av Polystyren i olika densitet, vilket ger en bättre stötupptagningsförmåga vid fall. Du väljer storlek på skalet för sig, Small, Medium eller Large.

Samshield-liner & knäppning:

Innerpadden på Samshieldridhjälmarna har en utbytbar pad av memory-skum som aldrig blir platt & kompakt, utan behåller sin form. Samshieldlinern, innerpadden, fästs med ett mycket starkt clip-system, som håller extremt bra och slits inte ut som t.ex. kardborre. Du kan även tvätta innerpadden för hand eller i maskin, fintvätt 30 grader, samt byta ut den när den slitits ut. Spännena på Samshieldhjälmen samt dess mycket bra & smarta knäppning, förhindrar att hjälmen glider fram eller får en dålig position på huvudet, så länge den från början är rätt inpassad. Varje ytterskal kan justeras med 5-6 Samshieldliners, för att få fram den perfekta storleken till ryttarens huvud. Storlekarna finns från storlek 52-64. Större storlekar än 61 är beställningsvara, liksom XL-skalet. Med det här smarta storlekssystemet sparar du också pengar, eftersom du endast byter innerpadden, Samshieldlinern, när barnets huvud växer och du behöver inte byta ut hela ridhjälmen.

Ventilation:

Samshieldridhjälmarna är välkända för sin fantastiska ventilation, vilket gör Samshield ridhjälmen till en otroligt skön & bekväm ridhjälm, även okm man rider flera hästar. Samshieldhjälmen är utrustad med ett luftintag fram som ger en fantastisk ventilation och tar med sig frisk luft in och släpper ut överskottsvärme genom bakventilen och förebygger svettning.

Samshields koncept ger en vacker & elegant ridhjälm, utan att ge efter på kraven för högsta teknik, komfort & säkerhet. 

Shadowmatt ridhjälmen finns i svart, brunt och mörkblått.

Samshield ridhjälmen finns att få i standard eller dressyrcut bak, vilket lämnar plats för en hårknut, eller donut, i nacken.

Samshield Shadowmatt  finns också att få med 5 Swarovskikristaller fram, eller med 255 swarovskikristaller, utmed hela mitten på båda sidor.

Samshield Shadowmatt  finns också att få med Chrystal top eller Shimmer top.

Nyhet! Du kan nu få nya Samshield Top Shield Swarovski som tillval.

7070-1180

Särskilda referenser