Samshield Miss Shield Shadow Glossy Ridhjälm
Samshield Miss Shield Shadow Glossy Ridhjälm
Samshield Miss Shield Shadow Glossy Ridhjälm
Samshield Miss Shield Shadow Glossy Ridhjälm
  • Samshield Miss Shield Shadow Glossy Ridhjälm
  • Samshield Miss Shield Shadow Glossy Ridhjälm
  • Samshield Miss Shield Shadow Glossy Ridhjälm

Samshield Miss Shield Shadow Glossy Ridhjälm CHROME

4 230,00 kr

(inkl. moms)

Samshield Miss Shield Shadow Glossy Ridhjälm

Samshields Miss Shield Shadow Glossy är en högblank Samshield ridhjälm med solskärm. Ytterskalet på Samshield ridhjälmen Shadowglossy är tillverkat i Polycarbonat, som även används till MC-hjälmar samt är lackade med en högglansig färg med repskydd. Samshieldridhjälmarna är godkända enligt senaste VG1-standarden.

OBS! Köp till Liner.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Samshield Miss Shield Shadow Glossy Ridhjälm

Samshields Miss Shield Shadow Glossy är en högblank Samshield ridhjälm med solskärm. Ytterskalet på Samshield ridhjälmen Shadowglossy är tillverkat i Polycarbonat, som även används till MC-hjälmar samt är lackade med en högglansig färg med repskydd. Samshieldridhjälmarna är godkända enligt senaste VG1-standarden.

OBS! Köp till Liner. Ridhjälmen får INTE användas utan liner!

Material för optimal säkerhet: Yttermaterialet i Shadow Glossy ridhjälmen är gjort av Polykarbonat, vilket är ett material som används till MC-hjälmar. Innermaterialet i Shadow Glossy ridhjälmen är gjort av Polystyren, vars varierande densitet, förebygger en  rejäl lindring av energin som produceras vid ett i slag. 

Stabilitet: Den formade linern av memoryskum garanetrar en konstant tjocklek under hela dess livslängd, dvs. flera år. Hakbandet utesluter all risk att hjälmen skall åka på sned eller glida av huvudet vid en våldsam rörelse.

Liner: Den sköna komfortlinern som finns i Premiumvariant (T-formad) eller Shadowmattvariant (rund), är  avtagbar, utbytbar & tvättbar. Tack vare det smarta clipssytemet i ridhjälmen. Hjälmen töjer sig inte, utan skall passa perfekt direkt.

Perfekt storleksjustering: En grundlig studie ledde till att Samshield designade en skalform på Samshield ridhjälmarna, som ger en oöverträffad komfort. Tre skalstorlekar är tillgängliga: S, M, L. Varje skal kan rymma 4 till 5 innerpaddar/liners av olika storlekar för att få en perfekt anpassning till ryttarens huvud. Storleksnivåerna på liners går från storlek 52 till 61. Med detta system är det också möjligt att följa tillväxten på huvudet hos en barn eller ung ryttare.

Kraftfull inbyggd ventilation: Samshield ridhjälmarna är utrustade med ett främre luftintag. Shadow Glossy ridhjälmen erbjuder därför ett fantastiskt ventilationssystem, för alla som inte gillar att bli blöta av svett i håret. Frisk luft kanaliseras från det främre luftintaget till de bakre ventilationshålen, vilket ger en stark inre luftström. 

Shadowglossy ridhjälmen kan beställas i svart eller marinblått.

Shadowglossy ridhjälmen kan även beställas med en dressyrskärnig baktill, vilket tillåter håruppsättningar i nacken utan att hakremmar stör eller hjälmen puts framåt.  Bakstycket är då 2,5 cm smalare för att ge mer plats åt håruppsättningar.

Shadow-GLOSSY

Särskilda referenser