Samshield Liner Shadowmatt
Samshield Liner Shadowmatt
Samshield Liner Shadowmatt
  • Samshield Liner Shadowmatt
  • Samshield Liner Shadowmatt

Samshield Liner Shadowmatt

419,00 kr

(inkl. moms)

Liner till Samshield Ridhjälm Shadowmatt

Lös Liner till Samshields ridhjälmar. Denna liner är tvättbar i maskin 30 gr. & man byter lätt storlek på sin Samshield ridhjälm genom att byta liner i den. Denna liner eller den nya T-formade linern är de som ska användas till de nya VG 1 certifierade Samshieldhjälmarna och är då godkända för tävling även efter 1/1-18.

Passar rund huvudform.

Kombinationen finns ej i lager. Beställ ändå, så återkommer vi med leveransinfo. Vanligen mycket snabba leveranser från vår leverantör.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Liner till Samshield Ridhjälm Shadowmatt

Innerpadden på Samshieldridhjälmarna har en utbytbar pad av memory-skum som aldrig blir platt & kompakt, utan behåller sin form. Samshieldlinern, innerpadden, fästs med ett mycket starkt clip-system, som håller extremt bra och slits inte ut som t.ex. kardborre. Du kan även tvätta innerpadden för hand eller i maskin, fintvätt 30 grader, samt byta ut den när den slitits ut. Du väljer storlek på skalet för sig, Small, Medium eller Large, samt storlek på den utbytbara samt maskintvättbara Samshield innerpadden för sig och kan på detta sätt få en Samshieldhjälm som sitter perfekt.

Storlek: 

SMALL: 51, 52, 53, 54, 55, 56

MEDIUM: 55, 56, 57, 58

LARGE: 57, 58, 59, 60, 61

Obs! Vissa storlekar lappar över varandra. Ex. 55-S, 55-M, 56-S, 56-M, 57-M, 57-L, 58-M, 58-L, 59-M & 59-L.

Färg: Grå/Svart

Passar rund huvudform.

Samshield Shadowmatt linern tar lite effekt av  ventilationen i Samshieldhjälmarna, så använd helst Premiumlinern om den passar. Viisa ryttare använder Shadowmattlinern på vintern och Premiumlinern sommartid.

Kontakta gärna oss för hjälp & info, (eller besök butiken "live" eller på mässa eller tävling där vi ställer ut); Tel. 0303-74 28 30 eller kundservice@aleridsport.se .

Du kan lätt designa din egen Samshield ridhjälm här, om du följer länken nedan. Priset du får upp är ett ungefärligt pris i Euro. När du designat klart din egen Samshield ridhjälm, tar du bara en skärmdump/printscreen på sidan och mejlar den till oss, så återkommer vi med leveranstid.

 http://www.aleridsport.se/content/15-kop-samshield-hjalm-online

sh-33169-liner-shadowmatt-M58

Särskilda referenser