På grund av Falsterbo Horse Show har vi stängt torsdag & fredag denna veckan! Fr.o.m. lördag har vi öppet som vanligt kl. 10-14.

Samshield Liner Shadowmatt
Samshield Liner Shadowmatt
Samshield Liner Shadowmatt
  • Samshield Liner Shadowmatt
  • Samshield Liner Shadowmatt

Samshield Liner Shadowmatt

475,00 kr

(inkl. moms)

Liner till Samshield Ridhjälm Shadowmatt

Lös Liner till Samshields ridhjälmar. Denna liner är tvättbar i maskin 30 gr. & man byter lätt storlek på sin Samshield ridhjälm genom att byta liner i den. Denna liner, Shadowmattliner eller rund linern är den som passar bäst på ett runt huvud och som skall användas till Samshieldhjälmarna om inte den T-formade linern passar bättre (bättre ventilation, men mer för oval huvudform). Den nya V2 hjälmen har egna liners.

Passar rund huvudform.

Kombinationen finns ej i lager. Beställ ändå, så återkommer vi med leveransinfo. Vanligen mycket snabba leveranser från vår leverantör.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Liner till Samshield Ridhjälm Shadowmatt

Innerpadden på Samshieldridhjälmarna har en utbytbar pad av memory-skum som aldrig blir platt & kompakt, utan behåller sin form. Samshieldlinern, innerpadden, fästs med ett mycket starkt clip-system, som håller extremt bra och slits inte ut som t.ex. kardborre. Du kan även tvätta innerpadden för hand eller i maskin, fintvätt 30 grader, samt byta ut den när den slitits ut. Du väljer storlek på skalet för sig, Small, Medium eller Large, samt storlek på den utbytbara samt maskintvättbara Samshield innerpadden för sig och kan på detta sätt få en Samshieldhjälm som sitter perfekt.

Storlek: 

SMALL: 51, 52, 53, 54, 55, 56

MEDIUM: 55, 56, 57, 58

LARGE: 57, 58, 59, 60, 61

Obs! Vissa storlekar lappar över varandra. Ex. 55-S, 55-M, 56-S, 56-M, 57-M, 57-L, 58-M, 58-L, 59-M & 59-L.

Färg: Grå/Svart

Passar rund huvudform.

Samshield Shadowmatt linern tar lite effekt av ventilationen i Samshieldhjälmarna, så använd helst Premiumlinern (även kallad den T-formade linern) om den passar. Visa ryttare använder Shadowmattlinern på vintern och Premiumlinern sommartid.

Kontakta gärna oss för hjälp & info, (eller besök butiken "live" eller på mässa eller tävling där vi ställer ut).

Du kan lätt designa din egen Samshield ridhjälm här, om du följer länken nedan. Priset du får upp är ett ungefärligt pris i Euro. När du designat klart din egen Samshield ridhjälm, tar du bara en skärmdump/printscreen på sidan och mejlar den till oss, så återkommer vi med leveranstid.

 http://www.aleridsport.se/content/15-kop-samshield-hjalm-online

sh-33169-liner-shadowmatt-M58

Särskilda referenser