Säkerhetsväst level 3 - Riders Company
Säkerhetsväst level 3 - Riders Company
Säkerhetsväst level 3 - Riders Company
  • Säkerhetsväst level 3 - Riders Company
  • Säkerhetsväst level 3 - Riders Company

Back Protector Ryggskydd Säkerhetsväst vuxen level 2 Horka

1 179,00 kr

(inkl. moms)

Horka Back Protector Säkerhetsväst Level 2

Horka Back Protector ryggskydd Level 2 är en snygg, smidig & sportig säkerhetsväst som är en säkerhetsväst/ryggskena godkänd för trav, motorsport & skidåkning. Ryggskyddet har fram & i sidan, separata & avtagbara paneler i Nitrex, som ger en mycket hög rörelsefrihet. YKK dragkedja, elastisk mesh i sidan och hel panel som skyddar hela ryggraden.

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Horka Back Protector Säkerhetsväst Level 2

Horka Back Protector ryggskydd Level 2 är en supersmidig, tunn & sportig säkerhetsväst eller ryggskyddsväst, som är en säkerhetsväst/ryggskena godkänd för trav, motorsport & skidåkning. Till ridning är det ett mycket bra skyddsplagg för den som annars inte skulle använda skyddsutrustning, då många tycker attt en vanlig säkerhetsväst blir klumpig och begränsar rörelsefriheten.

Horka Back Protector ryggskyddet har, både framtill och i sidorna, avtagbara paneler i Nitrex, vilket ger en mycket hög rörelsefrihet. Nitrex är ett ASTM- & EU- testat material från EVA-Glory. Säkerhetsvästen har YKK dragkedja framtill, elastisk mesh i sidan och hel Nitrexpanel i rygg som skyddar hela ryggraden, separata & avtagbara paneler fram och i sidan ger en mycket bra rörelsefrihet.

OBS! Denna säkerhetsväst uppfyller inte kraven för tävling till ryttare under 18 år. De skall ha en säkerhetsväst märkt klass 3 som skyddar runt hela kroppen.

Färg: Svart/svart (Andra färger kan beställas mot +10%, kontakta butiken)

Storlek: Vuxen XS - XL (kan även beställas i andra storlekar mot ca. 3-6 veckors leveranstid)

Tvätt: 30 grader (tag ur panelerna före tvätt och tvätta inte för ofta, då det sliter på mesh, material och sömmar att ta i och ur panelerna). Man kan även hänga västen i duschen och tvätta den med mild tvål och sedan spola av och dropptorka.

HORKA-196200

Särskilda referenser

Matcha med