Stübben lädertvål med Glycerin i burk
Stübben lädertvål med Glycerin i burk
Stübben lädertvål med Glycerin i burk
  • Stübben lädertvål med Glycerin i burk
  • Stübben lädertvål med Glycerin i burk
Stübben

Stübben sadeltvål med glycerin i burk Stübben

149,00 kr

(inkl. moms)

Lädertvål i fast form Stübben

Stübben lädertvål är en glycerintvål i fast form, som verkar rengörande, mjukgörande och bevarande av ditt läder. Stübben lädertvål är i fast form och kommer i en praktiskt burk med skruvlock. Levereras med praktisk putssvamp som passar perfekt i burken.


Finns ej i lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Stübben sadeltvål med glycerin i burk Stübben

Sadeltvål med glycerin från Stübben. Stübben lädertvål är en glycerintvål i fast form som levereras i en praktisk burk med skruvlock. En käck svamp medföljer i burken. Denna klassiska lädertvål är en gammal klassiker och en riktigt bra sadeltvål, rik på Glycerin.

Används ej sadeltvål på obehandlat läder eller mocka.

Använd en fuktig svamp och använd ordentligt mycket sadeltvål så att ett rikligt lödder uppstår. Tvätta lädret med cirkulerande rörelser och gnugga tills inget skum finns kvar. Lämna lädret att torka på en sval plats, rumstemperatur är OK. När lädret torkat poleras det med en ren , mjuk bomullstrasa eller handduk, tills en hög glans uppstår och lädret blir mjukt, rent & fräscht.

Innehåller D-limonene Colophony, vegetabiliska oljor och glycerin som ger lyster till lädret.

Används ej på obehandlat läder eller mocka.

Smörjs med ett tunt lager på lädret för bästa resultat.

Storlek: 500 g

OBS! Innehåller D-limonene Colophony. Vid förtäring, kontakta giftinformationscentral eller läkare om du mår dåligt. Tvätta ej nära vattendrag eller bäckar, då D-limonene är farligt för vattenlevande organismer och kan orsaka långvarig skada i vattendrag & bäckar.

STÜ-tvål

Särskilda referenser