Acavallo Gel Front Riser
Acavallo Gel Front Riser
Acavallo Gel Front Riser
  • Acavallo Gel Front Riser
  • Acavallo Gel Front Riser

Acavallo Gel Front Riser Fjärilspad AC107

659,00 kr

(inkl. moms)

Acavallo Gelpad Front Riser "Fjäril" AC107

Acavallos Frontriser antislip gelpad, s.k "fjäril", höjer sadeln fram och är samtidigt tryckavlastande. Acavallo gelpad Front Riser används direkt på en vanlig Acavallo pad eller direkt på schabraket, eller direkt på hästen om den är klippt. 

One Size

Läs mer...

Produktanpassning
  • max 250 tecken
I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

AC107 Gelpad Front Riser GP205 Fjärilspadd Acavallo 

Acavallos Frontriser antislip gelpad, även kallad fjärilspad, höjer sadeln fram och är samtidigt tryckavlastande. Acavallo gelpad Front Riser används ovanpå en vanlig Acavallo pad eller annan pad, på schabraket eller direkt på hästen.  Det sista är att rekommendera om man har en mycket insjunken häst, eller tillbakabildad Trapeziummuskulatur, vilket hästen kan ha efter en missanpassad sadel, sjukdom eller att den av någon anledning är mycket låg i hull och/eller muskelfattig.

AC107 fjärilsgelpadd är en bra och effektiv gelpad att använda t.ex. när hästen kanske tillfälligt fallit ur, håller på att bredda sig eller när man behöver ta bort bomvidd från en för vid sadel, samt när man kanske måste ha en sadel till flera hästar.

Gelpad Antislip kan tvättas i maskin 30 grader fintvätt eller med såpa i en hink. Efter ett tag förlorar padden sin klisterförmåga och då är det dags att tvätta den, så blir den som ny igen. När den inte längre har kvar sin ursprungliga "stuns" är padden förbrukad och behöver bytas ut, men det tar flera år.

Kolla även in alla de andra praktiska paddarna, lindorna och skydden i Acavallosortimentet.

Höjd max: 50,5 mm

Höjd minst: 1 mm

TR-AC107-VIT

Särskilda referenser