Gelpad Hind Riser Hel Pad Kavalkade

979,00 kr

(inkl. moms)

Kavalkade Hind hel gelpad som höjer sadeln bak

Kavalkade Hind hel gelpad är en gelpad som höjer sadeln bak, jämnar ut tryck & är samtidigt en mjuk shockabsorber. Gelpad Hind är av mjuk gelé & luft som ökar blodcirkulationen i det utsatta området hos hästen. Luft cirkulerar genom gelpadden hela tiden tack vare hästens rörelser och hålen i padden!

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Kavalkade Hind hel gelpad som höjer sadeln bak

Kavalkade Hind hel gelpad är en gelpad med antiglidfunktion som direkt ger extra padding och en mjukare yta mellan sadel och hästens rygg, samtidigt som denna padd dämpar stötar och skyddar ryggen på både häst & ryttare. Gelpad Hind är uppbyggd bak med mjuk gele i honeycomb mönster, som binder mycket luft och ger en mjuk kuddeffekt. Padden lyfter sadeln lite bak och kan även användas tillsammans med andra paddar. gelpad Hind har en anatomisk utformning med kanal för ryggrad/tornutskott och är en idealisk gelpadd för att balansera upp ensadel eller ge extra stötdämpning vid ett ömt område. Observera att alla justeringar av sadlar bör ske med hjälp av fackmän som t.ex. välutbildade sadelutprovare.

Gelpad Hind är av mjuk gelé & luft som ökar blodcirkulationen under padden. Flexibelt material som underlättar en korrekt sadelinpassning. Luft cirkulerar genom paddens hela tiden tack vare rörelsen, hålen i materialet och upphöjningarna av honeycombgel!

  • Giftfritt material som är lätt att tvätta och göra rent
  • Gelpadden går att klippa i till rätt storlek
  • Höjer sadeln bak

Storlek: One Size (Går bra att klippa i om den är för stor)

Artikelnr. F-M-13410-Kav-

Tvätt: 30 grader fintvätt med tvåltvättmedel eller i hink med såpa.

F-M-Kav-13411

Särskilda referenser