Caletto Sadelgjord med hopplatta - Ale
  • På rea!
Caletto Sadelgjord med hopplatta - Ale

Caletto Sadelgjord med hopplatta - Ale

638,40 kr 798,00 kr Spara -20%

(inkl. moms)

Sadelgjord med hopplatta Caletto Ale

Caletto Sadelgjord med Hopplatta från Ale är den första hoppgjorden vi tog hem i Ale sortimenetet och som vi sålt sedan 2002 och vågar därför påstå att kvalitén är fantastisk! Denna hopplatta är tunn & följsam, mjuk & smidig samt både snygg, funktionell och bekväm, till ett mycket bra pris!

Storlek: 80-140 cm

ORD: 798 kr

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Caletto Sadelgjord med hopplatta - Ale

Caletto Sadelgjord med Hopplatta från Ale är både snygg, funktionell och bekväm & dessutom till ett mycket bra pris! Hopplattan har en fast ring framtill, samt en läderslejf där du kan fästa martingal, förbyglar etc. som inte har en krok eller karbinhake på sig. 

Färg: Svart & Mörkbrun

Storlek: 80-140 cm

Vi har testat & sålt Caletto hoppgjord sedan 2002, med en enda reklamation (spänne som var felsytt), varför vi med det varmaste kan rekommendera Ales ridsportsprodukter och i detta fallet Caletto hoppgjordar. Ale-serien är döpt efter våra hästar och Caletto var inte vår egen häst, men en familjeägd (Mias syster) jättefin valack som vi lånade i flera år & som tillsammans med Lydia tävlade med många fina placeringar nationellt & internationellt t.om. 140 cm hoppning. 

ale493-ss02,10

Särskilda referenser