Parco Sadelgjord med hopplatta - Ale
Parco Sadelgjord med hopplatta - Ale
Sadelgjord med platta
Parco Sadelgjord med hopplatta - Ale
  • Parco Sadelgjord med hopplatta - Ale
  • Sadelgjord med platta
  • Parco Sadelgjord med hopplatta - Ale

Parco Sadelgjord med hopplatta Ale

1 098,00 kr

(inkl. moms)

Sadelgjord med hopplatta Parco Ale

Parco Sadelgjord med hopplatta från Ale är en hoppgjord med dubbla elastiska dubbelresårer samt rostfria rullsöljor. Parco hoppgjorden har undertill en D-ring mitt fram samt en stor karbinhake för snabb & enkel fastsättning av förbygel, martingal eller hjälptygel. Ale Parco hopplattan finns i tre populära färger, som matchar bra ihop med de flesta sadelmärken. 

Läs mer...

Produktanpassning
  • max 250 tecken
I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Parco Sadelgjord med hopplatta hoppgjord Ale

Parco Sadelgjord med Hopplatta från Ale är en vidareutveckling på den populära Ale Caletto hoppgjorden, som var den första hoppgjorden vi tog hem i Ale sortimenetet och som vi sedan sålt sedan 2004. Kvaliteten på dessa hoppgjordar har varit fantastisk! Denna uppdaterade hopplattegjord, har nu en stor karbinhake under för snabb & enkel fastsättning av martingal, förbygel eller hjälptyglar. Ale Parco hopplatta finns även i ljusare brun nyans - golden - som matchar mycket bra ihop med inoljat läder, typ Renaissance, Butet, Bruno del Grange etc. Denna mjuka & smidiga hoppgjord är både snygg, funktionell och bekväm - dessutom till ett mycket bra pris!

Parco hoppgjord är otroligt bra i kvalitén och borde egentligen kosta det dubbla!

OBS! Vissa gjordar i vår senaste leverans har i stället för vita stickningar, sömmar som går ton-i-ton med lädret. Om det är viktigt för dig att få med vita sömmar, så skriv in det i anpassa-rutan. Observera att den Golden-färgade gjorden endast finns med vita stickningar.

Färg: Svart, Golden (bild saknas) & Mörkbrun

ale493ss15-LW-346

Särskilda referenser