Sadelgjord i läder med dubbel resår
Sadelgjord i läder med dubbel resår
Sadelgjord i läder med dubbel resår
  • Sadelgjord i läder med dubbel resår
  • Sadelgjord i läder med dubbel resår

Rocher Sadelgjord i läder med dubbel resår

599,00 kr

(inkl. moms)

Rocher Lädergjord med dubbel resår på båda sidor ALE

Rocher Lädergjord är en supermjuk, latexstoppad sadelgjord i läder från Ale. Denna fina, komfortabla & nya lädersadelgjord har dubbel resår på båda sidor, för att bli extremt bekväm för hästen. Gjorden är stoppad med mjuk latex och klädd med kalvskinn. Vi har sålt sadelgjordar från denna tillverkare sedan 2004, utan en enda reklamation!

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

ALE Rocher Lädergjord med dubbel resår på båda sidor

Ale Rocher Lädergjord med dubbel resår på båda sidor är en ny lädergjord från vårt egna varumärke ALE. Ale Rocher Lädergjord har dubbel resår, samt resår på båda sidor. Lädergjorden har dubbel resår på båda sidor, i stället för trippel, för att den skall vara än mer följsam & stretchig och ej dra för hårt över hästens bröstkorg. Ale Rocher Lädersadelgjord är stoppad med mjuk latex, klädd med supermjukt kalvskinn samt förstärkt med en påsydd kraftig läderrem, utmed hela gjordens längd. Kraftiga rostfria stålspännen med rullsöljor, för enkel justering av gjordens längd. D-ring i rostfritt för enkel fastsättning av martingal, förbygel & andra hjälptyglar.

Lädergjord färg: Brun & Svart

Lädergjord storlek: 110, 120, 130, 140 cm

Ale Rocher lädersadelgjord är uppkallad efter vår uppfödning Ferrero Rocher, som vi tror väldigt mycket på. Han är en svartbrun hingst född 2012, e.Favorit Ask u. Candy Line H mf. Elmshorn -Eminent -Cyrano. Hans mor Candyline har lämnat en avkomma, After Eight, som såldes till R. Zetterman, Thomas Weinberg och sedan vidare till USA, där hon är placerad i intl. 5* 150-hoppning. Mormor Orchis har lämnat ett otal av fina tävlingshästar i svår klass. Så vi hoppas så klart att även "Frippe" skall få visa vad han går för i större sammanhang i framtiden.

ALE-LW

Särskilda referenser