Roeckl Wismar, ex. Whitehorse Vinterridhandske
Roeckl Wismar, ex. Whitehorse Vinterridhandske
Roeckl Wismar, ex. Whitehorse Vinterridhandske
  • Roeckl Wismar, ex. Whitehorse Vinterridhandske
  • Roeckl Wismar, ex. Whitehorse Vinterridhandske

Roeckl Wismar vinterridhandske GORE® WINDSTOPPER®

819,00 kr

(inkl. moms)

Roeckl Wismar Vinterridhandske

Roeckl Wismar vinterridhandske är en ny, uppdaterad efterträdare till den populära Roeckl Whitehorse ridhandsken. Wismar från tyska Roeckl, är en ny teknisk ridhandske för den som bara vill ha det allra bästa. Wismar ridhandsken har en snygg design samt är en riktigt teknisk Roeckl ridhandske med flera funktioner.

Färg: Svart (Neongul finns som egen produkt)

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Roeckl Wismar vinterridhandske, ex Roeckl Whitehorse

Nya Roeckl Wismar vinterridhandske är efterträdaren till Roeckl Whitehorse vinterridhandske och den nya uppdaterade tekniska vinterridhandsken från Roeckl. Roeckl Wismar är en teknisk, högt skuren vinterridhandske som står ut i mängden med en slank sihuett samt med massor av tekniska lösningar & finesser.

Roeckl Wismar är den perfekta vinterridhandsken som har en kombination av supermaterial av bland annat elastisk softshell, med GORE® WINDSTOPPER® som skyddar dina händer från både kyla & iskall vind. Roeckl Wismar har också ett mjukt och varmt innerfoder i fleece, som förhindrar att händerna blir nedkylda under långa ritter. Roeckls exklusiva komfortskärning gör handsken ännu mer bekväm. Handskens elastiska knäppning tillsammans med den stickade mudden håller kvar värmen inne i handsken.

ROECK-GRIP® på hela insidan handen ger ett perfekt grepp om tyglarna.

Inslag av reflekterande detaljer, tex Roeckl-loggan. Den gula Wismar har ett neonfärgat fluoriserande material och är därför extra lämpligt för den som vill synas i trafiken.

Roeckl texten på handens yttersida är i specialreflex som reflekterar ljuset vid mörker, skymning & gryning.

En annan detalj som gör denna ridhandske extra snygg, är den blanka silverfärgade Roeckl-loggan, på fästbandet över handen.

Storlek: 6-8

Färg: Svart & Neongul

Tekniska material: Se texten ovan

EQ-18081573-

Särskilda referenser