Kingsland KLTeresa Show socks 3-p

279,00 kr

(inkl. moms)

Kingsland KLTeresa Show socks 3-pridstrumpor i 3-pack SS2023

Kingslands KLTeresa Show socks ridstrumpor är nya tunna ridstrumpor i nylon med förstärkt fotdel. KLTeresa Show socks ridstrumpan har en diskret logga upptill på strumpskaftet. KLTeresa Show socks ridstrumpa är en likadan ridstrumpsmodell som de populära Kingsland Show Socks, men i en design som matchar sommarkollektionen 2023.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Kingsland KLTeresa Show socks 3-pridstrumpor i 3-pack

Kingslands KLTeresa Show socks ridstrumpor är tunna ridstrumpor i nylon med förstärkt fotdel. KLTeresa Show socks ridstrumpan har en diskret logga upptill på strumpskaftet. KLTeresa Show socks ridstrumpa är en likadan ridstrumpsmodell som de populära Kingsland Show Socks, men i en design som matchar sommarkollektionen 2023.

Dessa sköna Kingslandstrumpor är ridstrumpor i 3-pack med skaft av tunn nylon och fotdel av lite tjockare material med bomullsmix. Kingsland KLTeresa Show socks ridstrumpor är liksom KL Show Socks ridstrumporna suveräna ridstumpor i t.ex. läderridstövlar, eftersom de har ett tunt skaft som inte tar någon plats på svullna ryttarben. Kingsland KLTeresa Show socks ridstrumpor säljes i praktiskt 3-pack med tre olika fina säsongsfärger.

  • 3-pack ridstrumpor i sorterade färger
  • One size
  • Ribbad mudd
  • Kingsland logo detalj på strumpskaftet
  • Tre olika säsongsfärger med svart fot

Material: 62% Nylon, 35% Bomull, 3% Elastan

Storlek: One Size (dam 36-41)

Färg: 3-pack med tre mixade färger (se bild)

KL-2300112787

Särskilda referenser

Matcha med