Cavallo Linus dressage ridstövel SVART
Cavallo Linus dressage ridstövel SVART
Måttabell Cavallo Linus ridstövel
Måttabell C1 Cavallo Linus ridstövel
Måttabell C3 Cavallo Linus ridstövel
Cavallo Linus dressage ridstövel brun/mocca
 • Cavallo Linus dressage ridstövel SVART
 • Måttabell Cavallo Linus ridstövel
 • Måttabell C1 Cavallo Linus ridstövel
 • Måttabell C3 Cavallo Linus ridstövel
 • Cavallo Linus dressage ridstövel brun/mocca

Linus Dressage läderridstövel Cavallo SVART

3 998,00 kr

(inkl. moms)

Linus Dressage läderridstövel Cavallo Svart

Cavallo Linus Dressage läderridstövel från tyska Cavallo är en både snygg & prisvärd läderidstövel av högsta kvalitet. Cavallos läderridstövlar används av proffsryttare över hela världen. Cavallo Linus Dressage läderridstövel erbjuder en bra ridstövel till ett mycket förmånligt pris!

Läs mer...

Produktanpassning
 • max 250 tecken
Beställningsvara. Vi tar gärna hem, men mot ca 6-8 veckor och bindande order.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Linus Dressage slät läderridstövel från Cavallo

Cavallo Linus Dressage läderridstövel från tyska Cavallo är en både snygg & prisvärd läderridstövel med stilren & klassisk design. Cavallo Linus Dressage läderridstövel är en ridstövel som passar till alla ryttare i familjen, då den har storlekar i ett vitt spann och passar både junior, dam och herr. Cavallo Linus Dressage läderridstövel finns i ett stort urval av höjder. Från 38 - 55 cm, med bara 1 cm i mellan på varje höjd, samt i massor av olika vidder (se måttabell bland bilder). Tack vare bra resår på var sida om ridstövelns dragkedja, kan vidden på ridstövlarna anpassas till varje skaftlängd. 

Cavallo Linus Dressage är slät över fotleden samt har resår utmed hela dragkedjans båda sidor bak, vilket ger en perfekt passform, samt sparar på dragkedjan. Linus Dressage ridstöveln har en hellång dragkedja, som gör det enkelt att kliva i och ur ridstöveln. Ridstöveln har ett bra storleksintervall i foten, tack vare en urtagbar sula, så kan storleken varieras i upp till två storlekar.

Dressyrbåge på stövelskaftets utsida. En båge "förlänger benet" och gör att du inte behöver ha lika långt skaft på ridstöveln, men ridstövelskaftet går ändå en bit upp över knäets utsida. Elegant!

Cavallo erbjuder med sin Linus Dressage ridstövel en bra ridstövel till ett mycket förmånligt pris, vilket kombinerat med Linus stövelns enkla design, höga kvalité samt utmärkta komfort, gör Cavallo Linus ridstövlarna till en av de mest populära läderridstövlarna på marknaden.

 • Kalvnappa
 • Piskhållare
 • AGO limmad
 • Läderfodrad insida
 • Ribbad yttersula med Vibram-klack
 • Dressyrbåge på stövelskaftets utsida
 • Utvändig förstärkning på stövelskaftet
 • Stretchig resår utmed dragkedjans båda sidor
 • Urtagbar innersula ger enkel storleksanpassning
 • Massor av höjder & vidder 
 • Dold dragkedja upp till basen
 • Tvärelastisk insats vid hälkappan

Färg: Svart (Brun finns som egen artikel)

Fotstorlek: 2-2,5 upp till 10-10,5 (varje storlek innefattar alltså 2 (UK) storlekar)

Vidd/Höjd: Se måttabell bland bilder (Vi behöver dina mått enligt bild C1-2, C1-3 & C3-10 (se bilder). Höjden som mäts diagonalt enligt bild (C1-2), med kontrollmått rakt ned enligt bild (C3-10). Vidden (C1-3) mäter du på vidaste stället runt vaden. Ta alla mått med ridbyxor på).  

Förklaring till måttabell/måttagning:

1) Välj storlek på foten direkt i rullisten.

2) Mät höjden (38 - 55 cm) på benets baksida, utan skor på. (Mät längden diagonalt från golvet vid hälen till framsidan av knäet (se bilder) och kontrollera med kontrollmått från knäveck rakt ned till golvet. Var noga & välj ej en för lång stövel, för om dragkedjan veckar sig är det risk att den går sönder). 

3) Mät sedan ditt vadmått och matcha mot vidden i tabellen. Det finns en resår bredvid dragkedjan, därför anges viddmåttet med ett streck i mellan, typ: 33,5/35,9, vilket betyder att den vidden fungerar för vadmått mellan 33,5 till 35,9 cm.

Viktigt! När du hittat rätt längd & vadmått så anger du det tydligt i meddelanderutan och klickar på anpassa knappen. Detta är nödvändigt för att komma vidare med din order.

Om du i stället vill ha hjälp av oss med mätningen, så skriver du det i rutan, så kontaktar vi dig (eller ännu bättre om du ringer oss när du har ridbyxor på och måttbandet i beredskap). 

Ring gärna om du behöver hjälp (vardagar 12-18) och ha då måttband redo samt ridbyxor på. +46-303-742830

OBS! Vi garanterar INTE att stöveln passar även om vi bistår med mäthjälp över telefon. Frakter T&R bekostas alltid av köparen vid en ev. retur.

Cav-198000-Black-2-25

Särskilda referenser