Läderridstövel Petrie Olympic måttbeställd

Ny produkt

Petrie Olympic måttbeställd Läderridstövel

Petrie Olympic måttbeställda läderridstövel är en elegant läderridstövel i rindbox med extra hög båge & fodrad med kalvskinn. Lång dragkedja på insidan (snett fram). Smal vid ankeln. Dressyrstövlar görs oftast med rindbox eller boxkalv i skaftet. Båda materialen är hårda, men boxkalven är något hårdare än rindboxen.

Läs info nedan...

Mer detaljer

I lager

3 995,00 kr inkl.

-50%

7 990,00 kr inkl.

Mer information

Petrie Olympic måttbeställd Läderridstövel

Petrie Olympic måttbeställda läderridstövel är en elegant läderridstövel i rindbox med extra hög båge & fodrad med kalvskinn. Lång dragkedja på insidan (snett fram). Smal vid ankeln. 

Petrie Olympic måttbeställda läderridstövel är en riktigt, riktigt fin ridstövel, och nu till ett helt fantastiskt pris!

Färg: Svart

Storlek: 38 (5)

Vidd: 29,5 cm (vidaste stället på vaden)

Höjd: 41,5 cm

OBS! Denna ridstövel var egentligen en måttbeställd stövel till en kund. Den är extremt smal i passformen men ändå ganska hög. Självklart får man (som vanligt) lov att returnera om den inte passar. 

Förklaring till måttabell:

1) Välj storlek på foten

2) Mät höjden på benets baksida (längd från golv till knäveck, ej för lång, veckar sig dragkedjan så går den sönder & är i dessa fall ej en godkänd reklamation. Välj höjd i;     a) tabellen  b) rullisten OBS! Rullisten tillåter dig göra val som inte finns, så kola noga i tabellen först att aktuell längd finns för din fotstorlek.

3) Mät vidden på vadens vidaste del med en tajt ridbyxa på. Matcha sedan ditt mått med måtten på stöveln.