Läderridstövel Galileo - Tucci Time
Läderridstövel Galileo - Tucci Time
Läderridstövel Galileo - Tucci Time
  • Läderridstövel Galileo - Tucci Time
  • Läderridstövel Galileo - Tucci Time

Läderridstövel Galileo storlek 35-37 Tucci Time

5 998,00 kr

(inkl. moms)

Tucci Time Läderridstövel Galileo

Galileo läderridstövel från italienska Tucci Time är ensuperelegant & classy ridstövel i finaste äkta kalvskinn. Tuccis läderridstövlar används av flera proffsryttare, bl.a. Marcus Ening. Tucci Time är en riktigt, riktigt fin ridstövel, i finaste italienskt läder men till ett mycket bra pris!

På grund av 1000-tals kombinationer finns ej lagersaldo på denna produkt. Beställ så återkommer vi med leveransinfo. Ej bindande före godkännande av mejl från oss.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt över 800 kr

Prisgaranti

Tucci Time Läderridstövel Galileo

Galileo läderridstövel från italienska Tucci Time är ensuperelegant & classy ridstövel i finaste äkta kalvskinn. Tuccis läderridstövlar används av flera proffsryttare, bl.a. Marcus Ening. Tucci Time är en riktigt, riktigt fin ridstövel, i klass med Parlanti, men till ett fantastiskt pris!

Färg: Svart & Brun

Storlek: 35-37

Vidd/Höjd:Se måttabell (läs mer längst ned på sidan)

OBS! Beställningsvara!

Eftersom det finns 6000 varianter av denna ridstövel kan vi ej ha alla på lager.

Beräkna 8 veckors leveranstid.

Fakturan aktiveras och måste betalas innan stöveln levereras. Vid alla storlekar som inte är normal vidd och/eller längd, har du ingen returrätt, då detta räknas som en beställningsvara. På storlekar över 40 har du heller ingen returrätt.

Vid specialorder som ej finns hemma, gäller ej bytesrätt eller öppet köp och fakturan kommer att aktiveras vid köptillfället. 

Förklaring till måttabell:

1) Välj storlek på foten

2) Mät höjden på benets baksida (längd från golv till knäveck, ej för lång, veckar sig dragkedjan så går den sönder & är i dessa fall ej en godkänd reklamation). Välj höjd i tabellen, där vänstra kolumnen på varje fotstorlek står för höjd. Gå sedan vidare till punkt 3.

3)sedan ditt mått med närmaste mått på vidden i tabellen. Det finns en resår bredvid dragkedjan, därför anges viddmåttet med ett streck i mellan, typ: 33,5/35,9, vilket betyder att den vidden fungerar för alla vadmått mellan 33,5 till 35,9. När du hittat rätt mått ser du vilken bokstav/bokstäver som står bakom det måttet i tabellen och väljer sedan densamma i rullisten.

TucciTime Galileo

Särskilda referenser