Mountain Horse Protective Loafer Xtr Lite
  • På rea!
Mountain Horse Protective Loafer Xtr Lite

Mountain Horse Protective Loafer XTR Lite Svart

1 165,50 kr 1 295,00 kr Spara -10%

(inkl. moms)

Mountain Horse Protective Loafer Xtr Lite

Mountain Horse Protective Loafer XTR Lite har en skyddande & lätt stålhätta i aluminium. Mountain Horse Protective Loafer XTR Lite är en stålhättesko tillverkad i ett slitstarkt oljat fullnarvat läder

Läs mer...

i lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Mountain Horse Protective Loafer Xtr Lite

Mountain Horse Protective Loafer XTR Lite är utrustad med en anatomisk konstruerad lätt stålhätta/skyddstå i aluminium som gör att den här skyddsskon känns lätt och bekväm jämfört med de traditionella och ibland tyngre stålhätteskorna.

Protective Loafer XTR Lite uppfyller också den krävande och strikta EN ISO 20345: 2011 SB E SRA-standarden för säkerhetsskor.

Insidan av fotdelen har ShockX Advanced insolesystem, med en solid kärnbas som består av ett dämpande högpresterande polyuretanmaterial. ShockX Advanced använder också olika nivåer i sulan, för att fördela vikten jämnare och effektivare, vilket ger exceptionell komfort och stötdämpning.

Yttersulan består av en konstruktion med dubbel densitet, där yttersulans inre kärna använder ett dämpande och stötdämpande PU-material, vilket ger extra komfort. Ytmaterialet är tillverkat av slitstarkt gummi för bättre olje- , syra- och slitningsbeständighet. 

Innerfodret är av teknisk lättviktsmesh som transporterar bort fukt och håller foten torr. Utsidan är tillverkad av ett slitstarkt premium fullnarvat läder, som är extra elastiskt för ökad hållbarhet. Alla dessa funktioner kombinerat gör Mountain Horse Protective Loafer XTR Lite skyddssko till det självklara valet när det gäller säkerhet, komfort och hållbarhet.

Fler storlekar kan (oftast mycket snabbt) tas hem mot fullpris samt bindande order. Kontakta oss. Se kontaktformulär på sidfoten.

Färg: Svart 
Material: Fullnarvat Premiumläder

01057

Särskilda referenser