Jodphurs Dyon
  • På rea!
Jodphurs Dyon

Jodphurs Dy'on REA

2 295,20 kr 2 869,00 kr Spara -20%

(inkl. moms)

Jodphurs Dyon

Dessa Jodphursskor från Dyon är speciellt framtagna för Dyon´s egna shortchaps. Utsida och innerfodret är i 100% läder och sulan är gjord av gummi vilket ger ett bra grep. Jodphursskon från Dyon har en högre häl som är gjord i två olika lager. Första lagret som har markkontakt är skapad i mer slitstarkt gummi medan andra lagret är gjord i ett mer flexibelt material. 

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Jodphurs Dyon

Dessa Jodphursskor från Dyon är speciellt framtagna till Dyons egna shortchaps. Jodphursskons utsida och innerfodret är i 100% läder och sulan är gjord av gummi, vilket ger ett bra grep. Jodphursskon från Dy'on har en lite högre häl, tillverkad i två olika lager. Första lagret som har markkontakt är skapad i mer slitstarkt gummi medan andra lagret är gjord i ett mer flexibelt material, vilket gör denna ridsko mycket skön att gå i. Dyon jodphurs passar bäst på en lite smalare fot, med en inte allt för hög vrist.

Färg: Nut (Hasselnötsbrun) & Svart

Storlek: 36-46

OBS! Dyon jodphurs utgår nu ur vårt standardsortiment, men den går bra att beställa till ordinarie pris, se egen artikel.  

EQ-05160020-OUTLET-

Särskilda referenser