ANIMO Lud18 Ridkavaj dam VINRÖD
  • På rea!
ANIMO Lud18 Ridkavaj dam VINRÖD
ANIMO Lud18 Ridkavaj dam VINRÖD
  • ANIMO Lud18 Ridkavaj dam VINRÖD
  • ANIMO Lud18 Ridkavaj dam VINRÖD

ANIMO Lud18 Ridkavaj dam VINRÖD

5 639,00 kr

(inkl. moms)

Animo Lud18 tävlingskavaj till dam

Animo Lud är en riktigt fin damridkavaj från italienska ridmodevaruhuset Animo. Animo Lud ridkavaj är en mycket vacker & välskuren ridkavaj med fint hästmönstrat foder samt vackert fall. Denna Animokavaj har tre knappar fram med blixtlås under för en perfekt passform. Animologo på vänster arm. Animo Lud kavajen finns i fler färger som egna artiklar.

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Animo ridkavaj dam Lud18

Animo Lud ridkavaj till dam är en ny, snygg, sportig & funktionell Animkavaj. Animo Lud ridkavajen ingår i Animos SS18-kollektion, som är en av Animos absolut finaste kollektioner. Animo Lud ridkavajen är en supersnygg tävlingskavaj med snygg skärning & vackert fall. Lud kavajen har tre knappar fram, de nya, fina & supereleganta Animoknapparna och med dragkedja under för en perfekt fit! Animo logotyp upptill på vänster arm. Animo Lud ridkavaj finns i hemma i fler färger som egna artiklar; Blu navy (mörkblå), Marrone 8brun) samt vinröd (Amaranto) som på bilden.

Inuti har Animo Lud18 ridkavajen det nya fina Animofodret med vackert klassiskt hästmönster i mörkgrönt på beigegrå botten.

Animos ridkläder är 100% Italientillverkade, vilket säkrar ett miljövänligare tillverkningssätt och hårdare miljökrav, för alla oss som bryr oss om miljö & hållbarhet.

Färg:  B1 AMARANTO (vinröd)

Storlek: Italiensk storlek 38-44.

OBS! Italienska storlekar är ca två storlekar mindre än svenska, så öka ca. två storlekar när du beställer.

Animo-LUD18-AMARANTO

Särskilda referenser