Miss Shield Shadowmatt CHRYSTAL FABRIC
Miss Shield Shadowmatt CHRYSTAL FABRIC
Miss Shield Shadowmatt CHRYSTAL FABRIC
Miss Shield Shadowmatt CHRYSTAL FABRIC
  • Miss Shield Shadowmatt CHRYSTAL FABRIC
  • Miss Shield Shadowmatt CHRYSTAL FABRIC
  • Miss Shield Shadowmatt CHRYSTAL FABRIC

Miss Shield Shadowmatt Chrystal Fabric & Chrystal Fabric Frontalband Samshield

9 955,00 kr

(inkl. moms)

Ridhjälm Samshield Miss Shield Shadowmatt Chrystal Fabric & Chrystal Fabric Frontalband

Samshield Miss Shield Shadowmatt ridhjälm med solskärm från italenska ridhjälmstillverkaren Samshield. Samshieldhjälmar hör till de säkraste & populäraste ridhjälmarna & de har ett smart system med utbytbar innerpad, så du alltid har en ren & fräsch ridhjälm.

OBS! Köp till liner!

Läs mer...

Kombinationen finns inte i butik just nu

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Ridhjälm Samshield Miss Shield Shadowmatt Chrystal Fabric & Chrystal Fabric Frontalband

Samshield Miss Shield Shadowmatt Ridhjälm med solskärm är absolut en av de allra populäraste hjälmen just nu. Ytterskalet på Samshield Shadowmatt är tillverkat i  Polycarbonat som även används till MC-hjälmar och är lackad med matt färg som skyddar mot repor. Samshieldhjälmens innerskal är tillverkad av Polystyren i olika densitet, vilket ger en bättre stötupptagningsförmåga vid fall. Du väljer storlek på skalet för sig, Small eller Medium, samt storlek på den utbytbara samt maskintvättbara Samshield innerpadden för sig.

Du kan även skicka in din Samshieldhjälm för lagning om du trillat av med den. I vissa fall går den inte att laga, men annars kan du få delar utbytta och din Samshieldridhjälm ordentligt genomkollad.

OBS! Köp till innerpad/liner; Premium eller Shadowmatt, som egen artikel!

Modell: Miss Shield Shadowmatt Chrystal Fabric & Chrystal Fabric Frontalband

Storlek skal: S, M & L

Ytterskal: 

Ytterskalet på Miss Shield Samshield Shadowmatt är tillverkat i  Polycarbonat som även används till MC-hjälmar och är lackad med matt färg som skyddar mot repor. Samshieldhjälmens innerskal är tillverkad av Polystyren i olika densitet, vilket ger en bättre stötupptagningsförmåga vid fall. Du väljer storlek på skalet för sig,Small, Medium eller Large.

Ventilation:

Samshieldridhjälmarna är välkända för sin fantastiska ventilation, vilket gör Samshield ridhjälmen till en otroligt skön & bekväm ridhjälm, även okm man rider flera hästar. Samshieldhjälmen är utrustad med ett luftintag fram som ger en fantastisk ventilation och tar med sig frisk luft in och släpper ut överskottsvärme genom bakventilen och förebygger svettning.

Samshields koncept ger en vacker & elegant ridhjälm, utan att ge efter på kraven för högsta teknik, komfort & säkerhet. 

Shadowmatt ridhjälmen finns i svart, brunt och mörkblått.

Samshield ridhjälmen finns att få i standard eller dressyrcut bak, vilket lämnar plats för en hårknut, eller donut, i nacken.

Samshield Shadowmatt  finns i otaliga olika kombinationer. Samshield Shadowmatt & Premium ridhjälmar kan beställas med flera olika tillval. Se vår konfigurator. Där kan du designa din egen Samshield ridhjälm.

https://www.aleridsport.se/content/15-kop-samshield-hjalm-online

MissSHIELD-CHRYSTAL-FAB

Särskilda referenser