Miss Shield Shadowmatt Ridhjälm BLACK
Miss Shield Shadowmatt Ridhjälm BLACK
Miss Shield Shadowmatt Ridhjälm BLACK
  • Miss Shield Shadowmatt Ridhjälm BLACK
  • Miss Shield Shadowmatt Ridhjälm BLACK
Samshield

Miss Shield Shadowmatt Ridhjälm BROWN & Silver Chrome

3 380,00 kr

(inkl. moms)

Ridhjälm Miss Shield Samshield Shadowmatt

Samshield Miss Shield Shadowmatt ridhjälm med solskärm från italenska ridhjälmstillverkaren Samshield. Samshieldhjälmar hör till de säkraste & populäraste ridhjälmarna & de har ett smart system med utbytbar innerpad, som gör att man kan växa i sin ridhjälm och är därför också en mycket omtyckt ridhjälm till barn.

Färg: BRUN

OBS! Köp till innerpad

Beställningsvara. Beställ gärna så återkommer vi med leveransinfo.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Miss Shield Shadowmatt Ridhjälm Samshield 

Samshield Miss Shield Shadowmatt Ridhjälm med solskärm är absolut en av de allra populäraste hjälmen just nu. Ytterskalet på Samshield Shadowmatt är tillverkat i  Polycarbonat som även används till MC-hjälmar och är lackad med matt färg som skyddar mot repor. Samshieldhjälmens innerskal är tillverkad av Polystyren i olika densitet, vilket ger en bättre stötupptagningsförmåga vid fall. Du väljer storlek på skalet för sig, Small eller Medium, samt storlek på den utbytbara samt maskintvättbara Samshield innerpadden för sig.

Du kan även skicka in din Samshieldhjälm för lagning om du trillat av med den. I vissa fall går den inte att laga, men annars kan du få delar utbytta och din Samshieldridhjälm ordentligt genomkollad.

OBS! Köp till innerpad/liner; Premium eller Shadowmatt, som egen artikel!

Färg: BRUN & Chrome

- vill du ha andra färger på blason eller tillval? Bygg din egen Samshieldhjälm här; https://www.aleridsport.se/content/15-kop-samshield-hjalm-online och mejla sedan bilden som en skärmdump till oss.

Storlek skal: S, M & L

Ytterskal: 

Ytterskalet på Miss Shield Samshield Shadowmatt är tillverkat i  Polycarbonat som även används till MC-hjälmar och är lackad med matt färg som skyddar mot repor. Samshieldhjälmens innerskal är tillverkad av Polystyren i olika densitet, vilket ger en bättre stötupptagningsförmåga vid fall. Du väljer storlek på skalet för sig, Small eller Medium. XL-skal kan beställas, men finns inte på lager.

Ventilation:

Samshieldridhjälmarna är välkända för sin fantastiska ventilation, vilket gör Samshield ridhjälmen till en otroligt skön & bekväm ridhjälm, även okm man rider flera hästar. Samshieldhjälmen är utrustad med ett luftintag fram som ger en fantastisk ventilation och tar med sig frisk luft in och släpper ut överskottsvärme genom bakventilen och förebygger svettning.

Samshields koncept ger en vacker & elegant ridhjälm, utan att ge efter på kraven för högsta teknik, komfort & säkerhet. 

Shadowmatt ridhjälmen finns i svart, brunt och mörkblått.

Samshield ridhjälmen finns att få i standard eller dressyrcut bak, vilket lämnar plats för en hårknut, eller donut, i nacken.

Samshield Shadowmatt  finns också att få med 5 Swarovskikristaller fram, eller med 255 swarovskikristaller, utmed hela mitten på båda sidor.

Samshield Shadowmatt finns också att få med Chrystal top eller med den nya Shimmer top.

Samshield Shadowmatt & Premium ridhjälmar kan beställas med flera olika tillval. Se vår konfigurator. Där kan du designa din egen Samshield ridhjälm.     https://www.aleridsport.se/content/15-kop-samshield-hjalm-online

MissSHIELD-shadowmatt-brown

Särskilda referenser