Rome Ridhjälm Lami-Cell

1 055,00 kr

(inkl. moms)

Lami-Cell Rome ridhjälm med solskärm

Lami-Cell Rome ridhjälm är en ny, superfin ridhjälm med solskärm! Självklart är denna ridhjälm godkänd enligt senaste VG1-01.040. Rome ridhjälm från Lami-cell är en ridhjälm med utmärkt passform, som enkelt justeras med en ratt bak.

Läs mer...

I lager hos oss eller hos grossisten för direktskick

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Rome Lami-Cell ridhjälm med solskärm

Lami-Cell Rome ridhjälm är en modern & elegant lättviktsridhjälm med solskärm. Lami-Cell Rome är liksom Lami-cell Paris ridhjälmen en riktigt elegant ridhjälm, fast i ett mer plaint utförande. Hjälmen har en stor solskärm, som förutom att den är en snygg detalj, också skyddar ryttaren mot att bli bländad av solen, skuggar ansiktet samt skyddar mot regn.

Denna Lami-Cell ridhjälm är också mycket populär för sin ventilation, som är något utöver det vanliga!

Lami-Cell ROME ridhjälm har två utbytbara liners/innerpaddar med extra komfort, som medföljer i köpet. Man kan ta ut och tvätta innerfodret (handtvätt). 

Rome ridhjälmen, har liksom många andra Lami-Cell ridhjälmar; reglerbara storlekar som man justerar med en ratt baktill. Detta ger en perfekt passform till olika huvudformer samt i flera olika storlekar

Detta storleksregleringssystem gör många Lami-Cell ridhjälmar till mycket populära ridhjälmar även för ridskolor samt till växande barn. Lami-Cell Rome ridhjälmen är självklart godkänd enligt senaste säkerhetsstandarden; VG1-01.040. 

Levereras i snygg kartong med hjälmpåse!

Färg: Svart

Storlek (ställbara): Small/Medium (50-54 cm),Medium/Large (54-58)

Godkänd: Enligt nya standarden VG1-01. 040.

KQ-Lc-743615

Särskilda referenser