Roeckl Mareno Ridhandske

479,00 kr

(inkl. moms)

Roeckl Mareno ECO Ridhandske

Sommarens skönaste & coolaste ridhandskenyhet kommer från Roeckl. Denna supersköna & tunna Roeckl Mareno ridhandske från Roeckl, är en ny tunn ridhandske med svalkande meshnät på ovansidan. Roeckl Mareno ridhandske är en tunn & smidig Roeck-Grip ridhandske som ingår i Roeckls ECO serie.

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Roeckl Mareno ECO Ridhandske

Sommarens nyhet från Roeckl heter Roeckl Mareno!

Denna supersköna & tunna Mareno ridhandske från Roeckl, är en ny tunn ridhandske med mesh på ovansidan handryggen för skön svalka under varma sommardagar. Roeckl Mareno ridhandske är ännu en ny fin ridhandske från tyska Roeckl och denna tunna & smidiga ridhandsken ingår i Roeckls ECO serie av ridhandskar!

Roeckl Mareno ridhandske är till stor del gjord av återvunnet material. Handryggen är av deras elastiska, lätta och luftiga Micro Mesh Eco, vilket ger både högsta komfort och fantastisk ventilation. Roeckl Marenos handflata är gjort av deras slitstarka och mjuka ECO.SENSE som består av  92 % polyseter (varav 60 % är återvunnet) och 8 % spandex..

Handsktillverkarna från München har verkligen fokuserat på kvalitet och har sytt ihop handskens olika delar för hand. Maximal stygnlängd på en millimeter är verkligen ett kvalitetstecken, för komfort kan inte mätas - den känns! Det är skärningen och proportionerna som gör hela skillnaden på Roeckl ridhandskar gentemot många andra ridhandskar.

Det lönar sig att välja kvalitetsmärken som Roeckl. Tack vare Roeckls 175 år i handskbranschen, behärskar Roeckl konsten att tillverka handskar och vet vad som krävs av en ridhandske för att den skall ge det där lilla extra, sitta lite skönare, fylla sitt ändamål men ändå knappt kännas på handen. 

Tvätt: Maskintvätt 30 gr C 

Färger: Svart & Marinblå

Storlek: 6 - 8

EQ-Ro-1808310016-black-6

Särskilda referenser

  • ean13 4044791673988