Roeck-Grip Lite Ridhandske Roeckl BLUE
Roeck-Grip Lite Ridhandske Roeckl BLUE
Roeck-Grip Lite Ridhandske Roeckl BLUE
  • Roeck-Grip Lite Ridhandske Roeckl BLUE
  • Roeck-Grip Lite Ridhandske Roeckl BLUE

Roeck-Grip Lite Ridhandske Roeckl BLUE

479,00 kr

(inkl. moms)

Roeck-Grip Lite Ridhandske Roeckl

Sommarens skönaste & coolaste ridhandsksnyhet kommer från Roeckl och heter Roeck-Grip Lite Ridhandske! Denna supersköna & tunna Roeck-Grip Lite ridhandske från Roeckl, är en ny tunn ridhandske med svalkande meshnät på ovansidan. Roeckl Roeck-Grip Lite ridhandske är en tunn & smidig Roeck-Grip ridhandske som ingår i Roeckl SS21 kollektion av ridhandskar!

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Roeck-Grip Lite Ridhandske Roeckl

Sommarens nyhet från Roeckl heter Roeck-Grip Lite Ridhandske! 

Denna supersköna & tunna Roeck-Grip Lite ridhandske från Roeckl, är en ny tunn ridhandske med mesh på ovansidan handryggen för skön svalka under varma sommardagar. Roeckl Roeck-Grip Lite ridhandske är ännu en ny fin ridhandske från tyska Roeckl och denna tunna & smidiga Roeck-Grip ridhandsken ingår i Roeckls SS20 kollektion av ridhandskar! Vesta Roeck-Grip Lite Ridhandske Roeckl är verkligen en "must have" i ryttar-garderoben! 

Roeckl Vesta Roeck-Grip Lite ridhandskens insida är tillverkad i ROECK-GRIP®, som är ett extremt andbart, elastiskt & bekvämt material. Roeckl Vesta Roeck-Grip Lite ridhandsken sitter som ett andra skinn på handen samtidigt som den ger ett fantastiskt grepp och bibehåller den fina känslan i handen när man håller tyglarna. Roeckl Vesta Roeck-Grip Lite har den omtycka kardborreknäppningen över handryggen, med den snygga Roeckl metallloggan på, ställbar för att ge den perfekta stadiga passformen runt handen.

Handsktillverkarna från München har verkligen fokuserat på kvalitet och har sytt ihop handskens olika delar för hand. Maximal stygnlängd på en millimeter är verkligen ett kvalitetstecken, för komfort kan inte mätas - den känns! Det är skärningen och proportionerna som gör hela skillnaden på Roeckl Vesta Roeck-Grip ridhandsken gentemot många andra ridhandskar.

Det lönar sig att välja kvalitetsmärken som Roeckl. Tack vare Roeckls 175 år i handskbranschen, behärskar Roeckl konsten att tillverka handskar och vet vad som krävs av en ridhandske för att den skall ge det där lilla extra, sitta lite skönare, fylla sitt ändamål men ändå knappt kännas på handen. 

Tvätt: Maskintvätt 30 gr C 

Färger: Marinblå

Storlek: 6,5 - 8

EQ-Ro-1808301251-Blue-7

Särskilda referenser

Matcha med