Roeckl Malaga Ridhandske Mocha Antique
Roeckl Malaga Ridhandske Mocha Antique
Roeckl Malaga Ridhandske Mocha Antique
  • Roeckl Malaga Ridhandske Mocha Antique
  • Roeckl Malaga Ridhandske Mocha Antique

Roeckl Malaga Ridhandske

549,00 kr

(inkl. moms)

Roeckl Malaga Ridhandske

Roeckl Malaga ridhandske från tyska Roeckl är en ny och superelegant ridhandske. Roeckls ridhandskar är välkända för sina fantastiska egenskaper & sköna känsla. Roeckl Malaga ridhandsken är mjuk & följsam, som ett andra skinn. Malaga ridhandsken ger liksom sina syskonhandskar i Roecklgruppen ett fantastiskt  bra grepp. 

Läs mer....

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Malaga Ridhandske i färgen Mocha Antique från Roeckl

Roeckl Malaga ridhandske är en ny Roeckl-handske i klassisk look, kombinerat med sportiga, funktionella & moderna funktioner. Ryttare som uppskattar stil & funktion kommer att älska nya & hyperlätta eleganta Roeckl Malaga ridhandsken. 

Ridhandskens ovansida är i det exklusiva Suprema syntetskinnmaterialet från Roeckl, som både är smidigt & andas väl. handsken är bekväm att bära och både känns och ser ut som äkta läder. Perforerade hål på fingrarna för att optimera ventilationen.

Ridhandskens insida är tillverkad av Roeck-Air, vilket ger ridhandsken grym smidighet samt hög andningsförmåga. Denna ridhandske känns verkligen som ett andra skinn och optimerar ryttarens kontakt med tygeln & hästens mun. Hela handens insida är Touchscreen compatibel, så att du kan använda mobilen och andra touchscreen-enheter utan att ta av ridhandsken.

Roeckl Malaga ridhandske har en exklusiv comfort-cut, vilket ger ridhandsken en smal sihuett och garanterar hög komfort till sin bärare. Malaga har en smal och enkel förslutning på handleden med en riktigt elegant guldfärgad Roeckl-logo.

Ridhandskar bör tvättas regelbundet för att hålla dem rena & fräscha samt upprätt hålla funktionalitet och livslängd. Tvätta Roeckl Malaga i 30 grader maskintvätt.

Handsktillverkarna från München har verkligen fokuserat på kvalitet och har sytt ihop handskens olika delar för hand. Maximal stygnlängd på en millimeter är verkligen ett kvalitetstecken, för komfort kan inte mätas - den känns! Det är skärningen och proportionerna som gör hela skillnaden på Roeckl ridhandskarna gentemot många andra ridhandskar.

Det lönar sig att välja kvalitetsmärken som Roeckl. Tack vare Roeckls 175 år i handskbranschen, behärskar Roeckl konsten att tillverka handskar och vet vad som krävs av en ridhandske för att den skall ge det där lilla extra, sitta lite skönare, fylla sitt ändamål men ändå knappt kännas på handen. 

Tvätt: Maskintvätt 30 gr C 

OBS! Roeck-grip materialet har testats under pandemin och tål att tvättas i 60 grader (för desinfektion). Materialet tål dock inte sprit & desinfektionsmedel, så Roeckl rekommenderar istället att tvätta handsken i maskin vid behov.

Färger: Mocka=mörkbrun (790)

Storlek: 6 - 11

EQ-Ro-18081293-Mocha-Antique-6

Särskilda referenser

  • ean13 4044791695140