Ridhandske Lizy Solar Roeckl
  • På rea!
Ridhandske Lizy Solar Roeckl

Ridhandske Lizy Solar Roeckl

319,00 kr 379,00 kr Spara 60,00 kr

(inkl. moms)

Roeckl Lizy Solar Microair Ridhandske

Roeckl Lizy Solar ridhandske från tyska ridhandsktillverkaren Roeckl är i ett tunnt meshtyg på handryggen som svalkar skönt på sommaren & släpper igenom solens strålar, så att man slipper "bonnabrännan" och får solbrända händer även med handskarna på. Lizy Solar ridhandsken har som de flesta Roecklhandskar touchgrepp, så att man kan svara i mobilen med ridhandsken kvar på.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Ridhandske Roeckl Lizy Solar

Roeckl ridhandsken Lizy Solar är en elegant & sval sommarridhandske som hjälper dig att slippa de klassiska vita händerna som ryttare ofta får, för att de rider mycket ute med handskar på, ihop med en kortärmad tröja. Roeckl Lizy Solar ridhandsken är tillverkad av det funktionella Solar materialet som är ett tunnt meshmaterial som släpper igenom solens strålar och ser till att du får en fin solbränna även på händerna! Roeckl Lizy Solar, förut även kallad Ladies Sun ridhandske, är en mycket luftig och skön sommarridhandske!

Roeckl Lizy ridhandske har ett tunt meshtyg på ovansidan, vilket svalkar skönt & ger en elegant look, samt en förstärkt insida med grip. Roeckl Lizy Solar ridhandsken har även touchgrepp, så att man kan svara i mobien med ridhandsken på.

Roeckl Lizy ridhandske skall ha en tight passform för att sitta riktigt bra. Materialet skall alltså vara stretchat.

PS! Många ryttare använder även dessa ridhandskar under en annan ridhandske på vintern, för att få ett extra lager luft som isolerar mot kylan. Dessa Roeckl handskar är så tunna & smidiga att de lätt får plats under de flesta andra ridhandskar.

Har vi slut på din storlek? Se även Roeckl Moyo Suntan ridhandske, som är en annan version av samma ridhandske..

Färg: Svart 

Storlek: 6 

EQ-Ro-1808310002-BLACK-6

Särskilda referenser

  • ean13 4044791292035