Melbourne Ridhandske Roeckl

489,00 kr

(inkl. moms)

Melbourne watch Ridhandske Roeckl

Melbourne ridhandske från tyska Roeckl är en ny ridhandske med hög mudd, som tillåter att du kan ha klockan över handsken. Melbourne ridhandske har fantastiska egenskaper. Roeckl Melbourne ridhandsken är mjuk & smidig, som ett andra skinn. Vesta Melbourne ridhandsken ger ett fantastiskt bra grepp.

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Melbourne watch Ridhandske Roeckl

Melbourne ridhandske från tyska Roeckl är en ny ridhandske med hög mudd, som tillåter att du kan ha klockan över handsken. Melbourne ridhandske har fantastiska egenskaper. Roeckl Melbourne ridhandsken är mjuk & smidig, som ett andra skinn. Vesta Melbourne ridhandsken ger ett fantastiskt bra grepp och har hög mudd, så att man t.ex. kan ha sin klocka över mudden, vilket är mycket uppskattat av bland annat fälttävlansryttare. 

Roeckl Melbourne är tunn & smidig, perfekt arbetshandske för att ge den perfekta stadiga passformen runt handen.

Roeckl Sports introducerar en exklusiv nyutveckling; Roeck-Air! Melbourne är en lätt och extremt mjuk ridhandske. Det speciellt tunna material som används på handflatan är slitstarkt, ger utmärkt grepp om tyglarna och har mycket hög andasfunktion, tack vare mikroperforeringen. Man känner knappt att man har en handske på sig. Till ridhandskens handrygg används det nya materialet, kombinerat med det lika nya glatta och elastiska Lycra material som är gjort av Econyl®-garn. Econyl®-garn som är tillverkat av regenererat nylonavfall (t. ex gamla fiskenät) är oändligt återvinningsbart utan att det påverkar kvaliteten. Dessutom har handsken en ny, silkeslen, extra lång och mjuk mudd som gör det möjligt för ryttare att bära sin klocka över handsken. Roeckls patenterade Comfort Cut ger en handske utan störande sömmar. Roeckl Melbourne ridhandsken erbjuder inte bara utmärkt funktion, utan den är också väldigt snygg. Detaljer i metallic på handryggen ger ett modernt utseende och är såklart touchscreencompatible. Roeckl Melbourne ridhandsken finns i tre snygga färgkombinationer: Elegant mocka med rosé guld, sportig och feminin grå med rosa kontrast eller i cool svart med skimrande gråmetallic.

Handsktillverkarna från München har verkligen fokuserat på kvalitet och har sytt ihop handskens olika delar för hand. Maximal stygnlängd på en millimeter är verkligen ett kvalitetstecken, för komfort kan inte mätas - den känns! Det är skärningen och proportionerna som gör hela skillnaden på Roeckl Vesta Roeck-Grip ridhandsken gentemot många andra ridhandskar.

Det lönar sig att välja kvalitetsmärken som Roeckl. Tack vare Roeckls 175 år i handskbranschen, behärskar Roeckl konsten att tillverka handskar och vet vad som krävs av en ridhandske för att den skall ge det där lilla extra, sitta lite skönare, fylla sitt ändamål men ändå knappt kännas på handen. 

Begränsad upplaga!

Tvätt: Maskintvätt 30 grader C

Färg: Svart (000)

Storlek: 6 - 9

Melbourne-6

Särskilda referenser

  • ean13 4044791641079