Ridhandske Laila Solar Roeckl

Ny produkt

Roeckl Laila Sommarridhandske

Roeckl Laila ridhandske är en utmärkt ridhandske för dig som inte vill ha vita händer sommartid. Roeckl Laila ridhandske är tillverkad med ovansida i tan-through suntan™ mesh, som svalkar skönt på sommaren & släpper igenom solens strålar. Insida i MicroAir som andas & svalkar. Knäppning på handledens insida. Roeckl Laila ridhandsken är Touchscreen compatible.

Mer detaljer

Ej i butikens lager. Skickas direkt från grossisten inom 2 vardagar efter order. Se även syskonmodellen Roeckl Lizy.

369,00 kr inkl.

Mer information

Roeckl Laila Sommarridhandske

Roeckl Laila sommarridhandske hette förr Roeckl Solar, Roeckl Lizy eller Ladies Sun ridhandske, vilken nu alltså ersatts av Roeckl Laila. Roeckl Laila ridhandsken har ett tunt meshtyg på ovansidan, tan-through suntan™ mesh, som svalkar skönt på sommaren & släpper igenom solens strålar. Laila ridhandsken har som de flesta Roecklhandskar touchgrepp, så att man kan svara i mobilen med ridhandsken kvar på.

Den gamla Roeckl Lizy ridhandsken har vidareutvecklats och bytt namn till Roeckl Laila. Roeckl Laila ridhandsken är en elegant & sval sommarridhandske som hjälper dig att slippa de klassiska vita händerna som ryttare ofta får, för att de rider mycket ute med handskar på, ihop med kortärmade eller ärmlösa plagg.

Roeckl Laila ridhandsken har ett tunt meshtyg på ovansidan - tan-through suntan™ mesh- som svalkar skönt & ger en elegant look.På handskens insida, som är gjord av det tekniska MicroAir greppmaterialet, som andas, finns så klart även touchgrip, så att du kan svara i mobien med ridhandsken på.

Med Roeckl Laila ridhandsken slipper du alltså få vita händer på sommaren. Roeckl Laila ridhandsken har tan-through suntan™ mesh material, vilket släpper igenom solljus och ser till att du får en perfekt & jämn solbränna, även på dina händer! Roeckl Laila ridhandsken är mycket luftig och skön!

PS! Använd Roeckl Laila ridhandske under en annan ridhandske på vintern, för att få ett extra lager luft som isolerar mot kylan. Laila ridhandsken är så tunn & smidig att den lätt går under de flesta andra ridhandskar.

Storlek: 6 - 8,5

Tillbehör