Barnhanske Madison Roeckl
  • Reducerat pris
Barnhanske Madison Roeckl
Barnhanske Madison Roeckl
  • Barnhanske Madison Roeckl
  • Barnhanske Madison Roeckl

Ridhandske Madison Roeckl

239,20 kr 299,00 kr Spara -20%

(inkl. moms)

Roeckl Ridhandske Madison

Roeckl Madison Ridhandske från tyska Roeckl är en kvalitetsridhandske i Spandex & Digital PU. Madison Roeckl ridhandske har tack vare materialet ett fantastiskt bra grepp, men har en mer slitstark utsida en den vanliga Roeck-Grip Vesta ridhandsken. Roeckl Madison ridhandske är den av Roeckls ridhandskar som hör till de mest slitstarka.

 

I lager hos Ale Ridsport

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Ridhandske Madison Roeckl

Ridhandske Madison Roeckl från tyska Roeckl är en ridhandske av elastisk Spandex samt digitalt PU, vilket ger en ridhandske med ett fantastiskt grepp. Madison Roeckl ridhandsken hör till Roeckls storsäljare av ridhandskar i Sverige, tack vare att den är så fantastiskt skön att bära. Roeckl Madison ridhandsken finns i storlek 6 - 10 samt i färgerna svart, grå, marin, vit & walnut. Madison Roeckl ridhandske är slitstark, ger bra grepp samt är snygg & smidig.Roeckl Vesta Roeck-Grip är en ridhandske (storsäljaren) som lagerhålles i större skala, samt även av grossisten.

Färg: Svart (lager), grå, marin, walnut & vit

Storlek: 6-10,5

OBS! Svart i storlek 6-8 är lagerhandskar! Övriga färger & storlekar är beställningsvara med 4-8 veckors leveranstid. Beställningsvara går ej att byta eller returnera och Klarna fakturan kommer att aktiveras i förskott, vid vår orderläggning.

 

 

EQ18085268-roeckl

Särskilda referenser