Roeckl Lorraine ridhandske SS21
Roeckl Lorraine ridhandske SS21
Roeckl Lorraine ridhandske SS21
  • Roeckl Lorraine ridhandske SS21
  • Roeckl Lorraine ridhandske SS21

Roeckl Lorraine sommarridhandske

339,00 kr

(inkl. moms)

Roeckl Lorraine ridhandske 

Roeckl Lorraine ridhandske är en sommarridhandske från tyska Roeckls ridhandskkollektion. Roeckl Lorraine ridhandske är en supersmidig, tunn & skön sommarridhandske - som sitter som handen i handsken, eller som ett andra skinn!

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Roeckl Lorraine ridhandske 

Roeckl Lorraine ridhandske är en helt ny Roeckl ridhandske i ny & trendig design! Denna Roeckl-handske har en diskret glittrande Roeckl-logga samt ett skimrande band över handryggen.  Roeckl Lorraine ridhandske är mycket funktionell samt specialanpassad till den kvinnliga handens anatomi. Roeckl Lorraine ridhandske är tillverkad av silkeslen nylon, mixat med mycket elastan över handryggen vilket ger en förstklassig komfort, perfekt passform och ultimal rörlighet för fingrarna. Dessutom blir denna ridhandske extremt bekväm och snabbtorkande.

Roeckl Lorraine ridhandsken är också en perfekt extrahandske, att ha under en annan ridhandske under kalla vinterdagar.

Roeckl Lorraine ridhandskehar ett tunt PU-material på handens insida som ger ett utmärkt grepp om tyglarna, utan att kompromissa med den nödvändiga känsligheten i handen och vidare till hästens mun.

Roeckl Lorraine ridhandskeär mycket snabb och enkel att ta på, då den har en speciellt glidbar konstruktion.

Tvättbar i maskin 30 grader och Roeckl rekommenderar att man tvättar sin Lorrainehandske ofta så att den bibehåller sin fräschör, form och funktion.

 

EQ-18082003-BLACK-6,5

Särskilda referenser

Matcha med