På grund av Falsterbo Horse Show har vi stängt torsdag & fredag denna veckan! Fr.o.m. lördag har vi öppet som vanligt kl. 10-14.

Roeck-Grip Vesta Ridhandske Roeckl Black
Roeck-Grip Vesta Ridhandske Roeckl Black
Vesta Ridhandske Roeckl svart
Vesta Ridhandske Roeckl
  • Roeck-Grip Vesta Ridhandske Roeckl Black
  • Vesta Ridhandske Roeckl svart
  • Vesta Ridhandske Roeckl

Roeck-Grip Vesta Ridhandske Roeckl Black

479,00 kr

(inkl. moms)

Vesta Roeck-Grip Ridhandske Roeckl

Ex. Roeckl Vesta, numera Roeckl Roeck-Grip ridhandske från tyska Roeckl. Roeck-Grip ridhnadsken är  Roeckls flaggskepp och är välkänd för sina fantastiska egenskaper. Roeckl Roeck-Grip ridhandsken är mjuk & följsam, som ett andra skinn. Vesta Roeck-Grip ridhandsken ger ett fantastiskt  bra grepp. Finns i flera färger & ligger uppe som egna produkter per färg.

Läs mer....

Kombinationen finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så skickas de oftast direkt från grossisten.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Vesta Roeck-Grip Ridhandske Roeckl

Roeckl Roeck-Grip är en mycket populär Light & Grip handske. Light & Grip är ett slitstarkt, smidigt och spänstigt PU-matrial som ger ett mycket bra grepp. Roeckl Roeck-Grip hette tidigare Roeckl Vesta och är elitryttarnas absoluta favorit.

Roeckl Vesta Roeck-Grip finns även som barnhandske och heter då Roeckl Kalino. Roeckl Kalino ridhandsken till barn är exakt samma handske som Vesta Roeck-Grip men i mindre storlek. 

Roeckl Vesta Roeck-Grip ridhandsken är tillverkad i ROECK-GRIP®, som är ett extremt andbart, elastiskt & bekvämt material. Roeckl Vesta Roeck-Grip ridhandsken sitter som ett andra skinn på handen samtidigt som den ger ett fantastiskt grepp och bibehåller den fina känslan i handen när man håller tyglarna. Roeckl Vesta Roeck-Grip har den omtycka kardborreknäppningen vid handleden, med den snygga Roeckl metallloggan på, ställbar för att ge den perfekta stadiga passformen runt handen.

Handsktillverkarna från München har verkligen fokuserat på kvalitet och har sytt ihop handskens olika delar för hand. Maximal stygnlängd på en millimeter är verkligen ett kvalitetstecken, för komfort kan inte mätas - den känns! Det är skärningen och proportionerna som gör hela skillnaden på Roeckl Vesta Roeck-Grip ridhandsken gentemot många andra ridhandskar.

Det lönar sig att välja kvalitetsmärken som Roeckl. Tack vare Roeckls 175 år i handskbranschen, behärskar Roeckl konsten att tillverka handskar och vet vad som krävs av en ridhandske för att den skall ge det där lilla extra, sitta lite skönare, fylla sitt ändamål men ändå knappt kännas på handen. 

Storlek: 6 - 11

Färger: Svart (000), andra färger finns upplagda som egna produkter

Tvätt: Maskintvätt 30 gr C 

OBS! Roeck-grip materialet har testats under pandemin och tål att tvättas i 60 grader (för desinfektion). Materialet tål dock inte sprit & desinfektionsmedel, så Roeckl rekommenderar istället att tvätta handsken i maskin vid behov.

EQ-Ro-18081208-Black-9,5

Särskilda referenser

  • ean13 4044791625178