Vesta Ridhandske Roeckl
Vesta Ridhandske Roeckl
Vesta Ridhandske Roeckl svart
Vesta Ridhandske Roeckl vit
Vesta Ridhandske Roeckl marinblå
Vesta Ridhandske Roeckl Mocka/Mörkbrun
Vesta Ridhandske Roeckl grå
Vesta Ridhandske Roeckl Caramel
Vesta Ridhandske Roeckl Mud
Vesta Ridhandske Roeckl Champagne
  • Vesta Ridhandske Roeckl
  • Vesta Ridhandske Roeckl svart
  • Vesta Ridhandske Roeckl vit
  • Vesta Ridhandske Roeckl marinblå

Roeck-Grip Vesta Ridhandske Roeckl

449,00 kr

(inkl. moms)

Vesta Roeck-Grip Ridhandske Roeckl

Ex. Roeckl Vesta, numera Roeckl Roeck-Grip ridhandske från tyska Roeckl. Roeck-Grip ridhnadsken är  Roeckls flaggskepp och är välkänd för sina fantastiska egenskaper. Roeckl Roeck-Grip ridhandsken är mjuk & följsam, som ett andra skinn. Vesta Roeck-Grip ridhandsken ger ett fantastiskt  bra grepp. Finns i flera färger!

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Vesta Roeck-Grip Ridhandske Roeckl

Roeckl Roeck-Grip är en mycket populär Light & Grip handske. Light & Grip är ett slitstarkt, smidigt och spänstigt PU-matrial som ger ett mycket bra grepp. Roeckl Roeck-Grip hette tidigare Roeckl Vesta och är elitryttarnas absoluta favorit.

Roeckl Vesta Roeck-Grip finns även som barnhandske och heter då Roeckl Kalino. Roeckl Kalino ridhandsken till barn är exakt samma handske som Vesta Roeck-Grip men i mindre storlek. 

Roeckl Vesta Roeck-Grip ridhandsken är tillverkad i ROECK-GRIP®, som är ett extremt andbart, elastiskt & bekvämt material. Roeckl Vesta Roeck-Grip ridhandsken sitter som ett andra skinn på handen samtidigt som den ger ett fantastiskt grepp och bibehåller den fina känslan i handen när man håller tyglarna. Roeckl Vesta Roeck-Grip har den omtycka kardborreknäppningen vid handleden, med den snygga Roeckl metallloggan på, ställbar för att ge den perfekta stadiga passformen runt handen.

Handsktillverkarna från München har verkligen fokuserat på kvalitet och har sytt ihop handskens olika delar för hand. Maximal stygnlängd på en millimeter är verkligen ett kvalitetstecken, för komfort kan inte mätas - den känns! Det är skärningen och proportionerna som gör hela skillnaden på Roeckl Vesta Roeck-Grip ridhandsken gentemot många andra ridhandskar.

Det lönar sig att välja kvalitetsmärken som Roeckl. Tack vare Roeckls 175 år i handskbranschen, behärskar Roeckl konsten att tillverka handskar och vet vad som krävs av en ridhandske för att den skall ge det där lilla extra, sitta lite skönare, fylla sitt ändamål men ändå knappt kännas på handen. 

Tvätt: Maskintvätt 30 gr C 

Färger: Svart (000), mocka=mörkbrun (790), vit (100), marinblå (590), grå (080), caramel (720) (gulbrun) - dessa finns normalt hemma hos grossisten.

Plum (mörkt lila - beställningsvara), Champagne (beställningsvara), Mud (khakibeige-beställningsvara) - levereras oftast på max 4 veckor.

Storlek: 6 - 11

EQ-18081208-Roeckl

Särskilda referenser