Horka King Ridsko jodphursmodell
  • På rea!
Horka King Ridsko jodphursmodell

Horka King Ridsko Rosa

404,10 kr 449,00 kr Spara -10%

(inkl. moms)

King Ridsko Jodphurs Horka 

King jodphurssko i syntetläder & Cordura med elastik på sidan & dragkedja som ger god passform. King ridsko är en bekväm & enkel ridsko & passar utmärkt till nybörjarryttaren, växande barnfötter eller till den som vill ha en billig ridsko.

OBS! Beställningsvara! Blå eller rosa ridskor tas hem mot beställning. Läs mer nedan.

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Meddela mig när tillgänglig

Ridsko King Jodphurs med dragkedja Horka 

King Jodphurs är en bra ridsko i syntetläder & Corduraskaft med elastik på sidan för god passform. King är en Jodhpurs ridsko med dragkedja, tillverkade i fint konstläder, som ser ut som äkta kalvskinn, samt har en ovandel i slitstark Polyester med Cambrill foder som andas. Gummisula med bra klack. King ridsko är en superbekväm och enkel ridsko, som passar perfekt till nybörjarryttaren, ridskoleryttaren, den som kanske inte är i stallet dagligen, den som vill ha en billigare ridsko, den som vill ha en bekväm & skön ridsko som andas samt att den är en perfekt ridjodphurssko till växande barnfötter!

Färg: Rosa (Svart & Blå. Se egna produkter.)

OBS! Blå & ROSA KING ridsko är en beställningsvara! Tas endast hem mot beställning. Beställningen är bindande, dvs. du får ej returnera ridskon, oavsett skäl. Om du är osäker, beställ hellre svart King ridsko som är en lagervara.

Ho-KING-jodphurs ROSA

Särskilda referenser